Μεγάλη κακοκαιρία έρχεται από την Πέμπτη

1

Από την Πέμπτη χαλάει ο καιρός ξανά, με προβλέψεις για χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τη Θεσσαλονίκη, ενώ στους -10 βαθμούς Κελσίου θα κατέβει η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα.

Αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας από την Πέμπτη, με νεφώσεις, βροχές, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και χιόνια που θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και στην Αττική και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από την Σκανδιναβία αναμένεται να ντύσει στα λευκά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ ταυτόχρονα, αναμένονται θερμοκρασίες ρεκόρ στη βόρεια Ελλάδα με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και και τους -20 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά και τους -10 στα πεδινά.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Όσον αφορά τα Θεοφάνεια, προβλέπονται χιόνια σχεδόν παντού.

Από το Σάββατο (ανήμερα του Αγίου Ιωάννη) σταδιακά τα χιόνια θα σταματήσουν από τις περισσότερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας και οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν νοτιότερα γεωγραφικά. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε χιόνια στην ανατολική Στερεά (και στο κέντρο της Αθήνας ή και σε παραθαλάσσιες περιοχές του νομού), στην Πελοπόννησο, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στα νησιά του Αιγαίου. Και όλες αυτές οι χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινά τμήματα».

Σχετικά Άρθρα
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)
L'Oréal Dermatological Beauty: Τα πρώτα δύο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς του Προγράμματος Βιωσιμότητας είναι ελληνικά!
L’Oréal Dermatological Beauty: Τα πρώτα δύο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς του Προγράμματος Βιωσιμότητας είναι ελληνικά!
Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η εκτίμηση για το Πάσχα
Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα – Η εκτίμηση για το Πάσχα
Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ η πρωτεύουσα την Πρωτομαγιά
Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ η πρωτεύουσα την Πρωτομαγιά
Νέα Ιωνία: Νεκρός άνδρας που έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ
Νέα Ιωνία: Νεκρός άνδρας που έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ
Υπόθεση Γουάινστιν: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την καταδίκη του
Υπόθεση Γουάινστιν: Ανατροπή «βόμβα» – Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την καταδίκη του

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του