Η Μότορ Όιλ αναλαμβάνει την αποκατάσταση του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος

Η Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. επιθυμώντας να συμβάλει στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς που έπληξε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος, προχωρά στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που υπέστη αυτό.

H εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας καθώς και της αποθήκης τροφίμων.

Επιπρόσθετα, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος.

Τέλος, θα συμβάλει στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.

Στόχος είναι η προσφορά τους να βοηθήσει έτσι ώστε το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας.

%ce%b7-%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%81-%cf%8c%ce%b9%ce%bb-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%840

Λίγα λόγια για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Από το 1967, στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, με μητρική στοργή και χριστιανική αγάπη, λίγες αφοσιωμένες Μοναχές, χωρίς να παραβλέπουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του μοναχικού βίου τους, έκαναν σκοπό τους τη μέριμνα, ανατροφή και μόρφωση παιδιών με τις λιγότερες ευκαιρίες στη ζωή. Ο οικισμός του Ιδρύματος λειτουργεί ως ένα πρότυπο “Ορθόδοξο Χωριό” και φιλοξενεί αγόρια και κορίτσια από τα πρώτα χρόνια ή και τους πρώτους μήνες της ζωής τους, προσφέροντας μία ζεστή οικογενειακή ζωή που θα τα βοηθήσει στο μέλλον να ενταχθούν ως ενήλικες στη σύγχρονη κοινωνία.Το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα δεν λαμβάνει καμία απολύτως επιχορήγηση. Τα έσοδα του Ιδρύματος προέρχονται από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές που μας προσφέρουν ιδιώτες, εταιρείες και οργανισμοί, από κληροδοτήματα και κάποια ενοίκια ακινήτων.

Σχετικά Άρθρα
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)
L'Oréal Dermatological Beauty: Τα πρώτα δύο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς του Προγράμματος Βιωσιμότητας είναι ελληνικά!
L’Oréal Dermatological Beauty: Τα πρώτα δύο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς του Προγράμματος Βιωσιμότητας είναι ελληνικά!
Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η εκτίμηση για το Πάσχα
Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα – Η εκτίμηση για το Πάσχα
Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ η πρωτεύουσα την Πρωτομαγιά
Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ η πρωτεύουσα την Πρωτομαγιά
Νέα Ιωνία: Νεκρός άνδρας που έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ
Νέα Ιωνία: Νεκρός άνδρας που έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ
Υπόθεση Γουάινστιν: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την καταδίκη του
Υπόθεση Γουάινστιν: Ανατροπή «βόμβα» – Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την καταδίκη του

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του