Αρχική > Featured > 7 εντυπωσιακές επιλογές Ombré για όσες έχουν σκούρα μαλλιά

7 εντυπωσιακές επιλογές Ombré για όσες έχουν σκούρα μαλλιά

Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Λίγες ώρες πριν από το ραντεβού στο κομμωτήριο και δεν έχουμε καμία απολύτως ιδέα τι θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας. Τα πάντα, από αφέλειες μέχρι ανταύγειες φαίνονται ελκυστικά, οπότε αποφασίζουμε να ρίξουμε μια ματιά στο διαδίκτυο για την τελική απόφαση.

Και εκεί βλέπουμε όμορφες φωτογραφίες της ombré τεχνικής, αυτής της διάσημης τάσης μαλλιών που ταιριάζει υπέροχα σε όλες τις γυναίκες. Είναι η τεχνική που απαιτεί μόνο λίγη συντήρηση και το αποτέλεσμα είναι πάντα σαν αυτά που βλέπουμε στο Instagram. Δεδομένου ότι η τεχνική αυτή δεν ξεκινά από το τριχωτό της κεφαλής, αν γίνει σωστά, μπορεί να σας κάνει να επιστρέψετε στο κομμωτήριο ακόμη και ύστερα από έναν χρόνο.

Το αποφασίσατε λοιπόν, από πού πρέπει όμως να ξεκινήσετε; Υπάρχει πληθώρα χρωμάτων εκεί έξω, και αν έχετε σκούρα μαλλιά, αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσάς! Τα σκούρα μαλλιά είναι ο απόλυτος καμβάς για οποιαδήποτε ombré βαφή που εφαρμόζεται πρώτη φορά. Κυριολεκτικά ταιριάζει με τα πάντα. Έτσι την επόμενη φορά που θα πάτε στο κομμωτήριο, επιλέξτε μία από αυτές τις επιλογές για φέτος το φθινόπωρο.

Caramel Ombré

View this post on Instagram

By @petermenezes

A post shared by By PETER MENEZES (@morenas_iluminadas_) on

Το να βάψετε τις άκρες σας στο χρώμα της καραμέλας είναι μια καλή επιλογή για όλο το έτος, για να μην αναφέρουμε τα χρήματα και τον χρόνο που θα εξοικονομήσετε επιλέγοντας αυτό το εύκολο χρώμα. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με αυτό;

Icy Blue Ombré

Είσαι έτοιμη να γίνεις η βασίλισσα του πάγου; Αυτή η απόχρωση του είναι η ιδανική! Είναι το διασκεδαστικό κι εναλλακτικό «πείραμα» που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Chestnut-Brown Ombré

Αυτή η διακριτική αλλά πανέμορφη απόχρωση επιλέγεται πολύ συχνά από celebrities, στιλίστες και λάτρεις των μαλλιών ανά τον κόσμο επειδή ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.

Silver Ombré

Αυτό το χρώμα είναι το εισιτήριο για τα κομψά μαλλιά των ονείρων σου και ταιριάζει υπέροχα με κάθε τόνο δέρματος.

Blonde Ombré

Πεθαίνεις να μάθεις πώς θα έμοιαζες αν ήσουν ξανθιά αλλά φοβάσαι να το τολμήσεις; Αυτή η απόχρωση θα σε κάνει να «βουτήξεις» σιγά σιγά στον κόσμο του ξανθού!

Purple Ombré

Φοβάσαι να κάνεις μία πολύ τολμηρή αλλαγή αλλά θέλεις συγχρόνως να ακούς αυτό το “wow” κάθε φορά που φεύγεις από το κομμωτήριο; Το μωβ είναι το χρώμα σου!

Burgundy Ombré

Οι καφέ και οι κόκκινες αποχρώσεις φαίνονται υπέροχες σε κάθε τύπο μαλλιών, και το μπορντό είναι μια καλή επιλογή αν είσαι αρχάρια στην τεχνική ombré.