Αρχική > Featured > 6+1 fashionable ομπρέλες για τις βροχές που έρχονται (εικόνες)

6+1 fashionable ομπρέλες για τις βροχές που έρχονται (εικόνες)

Μπορεί το καλοκαίρι να απολαύσαμε τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά το φθινόπωρο είναι πλέον εδώ και η εποχή της βροχής έχει φτάσει για τα καλά! Η ομπρέλα γίνεται πλέον απαραίτητο αξεσουάρ που κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε γυναικεία τσάντα, όπως ακριβώς και το αγαπημένο μας κραγιόν. Εξάλλου οι ομπρέλες είναι για τη βροχή ό,τι τα γυαλιά για τον ήλιο – και ποιος δεν αγαπάει ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιά ηλίου;

Διαβάστε επίσης: 5 οικονομικά αδιάβροχα που θα σου «λύσουν» τα χέρια τις βροχερές μέρες

Αφήστε στην άκρη την ομπρέλα που είχατε αγοράσει τυχαία, κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής μπόρας και η οποία είναι σχεδόν έτοιμη να σπάσει, και επενδύστε σε μία με μεγαλύτερη αντοχή αλλά και τόσο στιλάτη που θα μπορεί να ολοκληρώσει κάθε look σας με επιτυχία!

Πώς να επιλέξετε τη σωστή ομπρέλα

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι που πρέπει να γνωρίζετε. Είναι η ομπρέλα με το μπαστούνι που θυμίζει εκείνες που κρατά η βασίλισσα Ελισάβετ στο Royal Ascot. Αυτές τείνουν να είναι πιο κομψές.

Πιο βολικές, ωστόσο, είναι οι πτυσσόμενες ομπρέλες που μπορείτε να τις έχετε στην τσάντα σας ακόμα κι αν δεν τις χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Υπάρχουν επίσης εκείνες με τη λαβή από καουτσούκ ή πλαστικό που είναι πιο άνετες στο κράτημα, και άλλες με λαβή από διάφορες ποικιλίες ξύλου για όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε μία περισσότερο statement εμφάνιση.

Δείτε τις προτάσεις μας:
Hobbs
Hunter
Totes
Liberty

Accessorize
London Undercover
Paul Smith