Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και ανυπομονείς να δεις τι έκπληξη θα σου κάνει ο καλός σου; Λογικό! Εσύ όμως τι έχεις ετοιμάσει για εκείνον; Όχι, αυτή η μέρα δεν είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες και όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν οι σύντροφοί μας, πάντα ένα δωράκι είναι καλοδεχούμενο!

Το Infowoman.gr χαρίζει στις αναγνώστριές του ένα φανταστικό δώρο, το οποίο με τη σειρά τους θα χαρίσουν στον αγαπημένο τους με αφορμή την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Φέτος κάντε την ανατροπή και εκπλήξτε τον ευχάριστα με ένα δώρο που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με πρεσβευτή τον «Greek Freak» και την ποιότητα που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, το STR8 φέρνει την πιο εκλεπτυσμένη πρόταση στον κόσμο των ανδρικών αρωμάτων, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι γνωρίζει καλύτερα από όλους πώς να υποστηρίζει το μοναδικό στιλ κάθε άνδρα.

STR8 AHEAD Deo Spray (150ml) + Shower Gel (250ml)

Με κύριο συστατικό το άρωμα από ξύλο φτέρης εμπλουτισμένο με νότες από φρούτα και αρωματικά βότανα, το STR8 AHEAD προσδίδει έναν αέρα μυστηρίου και υπεροχής σε κάθε άνδρα. Μέσα από τη συνεργασία τους, το STR8 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλούν κάθε νέο άνδρα να ακολουθήσει το όνειρό του και τον προτρέπουν να ξεπεράσει τα όριά του. Όπως ακριβώς και το όνομα του νέου αρώματος, τους παρακινούν να κοιτούν πάντα μπροστά και να μην χάνουν τον στόχο από τα μάτια τους!

Το δώρο του διαγωνισμού

STR8 AHEAD After Shave Lotion (100ml) + Deo Spray (150ml)

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 6 σετ δώρου STR8 AHEAD με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τέσσερις (4) νικητές κερδίζουν το σετ STR8 AHEAD After Shave Lotion + Deo Spray και δύο (2) νικητές το σετ STR8 AHEAD Deo Spray + Shower Gel.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 6 τυχεροί νικητές είναι:

Ραλλού Βαλετέλη

Ευάγγελος Αλεξίου

Χριστίνα Χαρίτση

Μαρία Ευθυμοπούλου

Γρηγόρης Κοκόλης

Χρύσα Ασημάκη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 6 σετ δώρου STR8 AHEAD με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.
  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.
  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
από Μαρία Ιωαννάτου