Αρχική > Featured > 6 τέλεια χτενίσματα που μπορείς να κάνεις όταν έχεις μόνο 5 λεπτά στη διάθεσή σου

6 τέλεια χτενίσματα που μπορείς να κάνεις όταν έχεις μόνο 5 λεπτά στη διάθεσή σου

Σε πήρε ο ύπνος; Δεν μπορούσες να αποφασίσεις τι να φορέσεις; Όποιος και αν είναι ο λόγος, καταλαβαίνουμε ότι τα πρωινά μπορεί να είναι χαοτικά. Ένα πράγμα για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς είναι τα μαλλιά σου. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και τη σωστή τεχνική, μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου μέσα σε 5 λεπτά! Τέλειο;

Χωρίστρα στο πλάι

Όπως συνηθίζουμε να λέμε: αλλάξτε πλευρά, αλλάξτε ζωή! Δοκιμάστε να κάνετε τη χωρίστρα στην αντίθετη πλευρά απ’ ό,τι συνήθως και θα δείτε όλο το look σας να αλλάζει αμέσως. Επίσης, θα δώσει επιπλέον όγκο στις ρίζες σας. Ρωτήστε και τη Δούκισσα!

Δοκιμάστε το half bun

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος που όλες οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ αγαπούν υο half bun. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να καλύψετε τις λιπαρές ρίζες και φαίνεται εντελώς νεανικό.

Δοκιμάστε το twist style

Μαζέψτε τα μπροστινά μαλλιά σας και στρίψτε τα προς τα πλάγια για να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας. Στερεώστε με τσιμπιδάκια που ταιριάζουν στο χρώμα των μαλλιών σας.

Κάνετε μερικά waves

Πιάστε το σίδερο μαλλιών και χρησιμοποιήστε το για να σχηματίσετε μερικά χαλαρά «κύματα» στα μαλλιά σας. Όταν δεν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, επικεντρωθείτε στα μπροστινά μαλλιά και κυρίως στο πάνω τμήμα του κεφαλιού.

Αξεσουάρ μαλλιών

Μια σατέν κορδέλα είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε λάμψη στο look σας και να αποσπάσετε την προσοχή από το γεγονός ότι δεν είχατε τον χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας.

Δοκιμάστε το bubble ponytail

Αν δεν είχατε ποτέ ταλέντο στο να φτιάχνετε πλεξούδες δοκιμάστε αυτό το εντυπωσιακό ponytail, που μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται πολύπλοκο αλλά θα δείτε ότι είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φανταζόσασταν.