Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η αναζήτηση των δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχει ήδη ξεκινήσει. Όμως δε νομίζετε ότι αξίζει να χαρίσετε κάτι και στον εαυτό σας; Υπάρχει καλύτερο δώρο από μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα; Αυτό είναι σίγουρα κάτι που όλες επιθυμούμε στο τέλος μιας κουραστικής χρονιάς με τα καλά και τα άσχημά της.

Το Infowoman.gr είναι εδώ για να εκπληρώσει την επιθυμία σας! Θέλετε μια ξεκούραστη όψη, ακόμα και μετά από μια κουραστική ημέρα; Δεν έχετε όρεξη να βάλετε make-up και θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο στο δέρμα σας; Με τις τις κρέμες ολοκληρωμένης φροντίδας με χρώμα Complete Care CC Cream θα το πετύχετε!

Συνδυάζουν ένα ολοκληρωμένο σύμπλεγμα πολύτιμων συστατικών προηγμένης τεχνολογίας για τη φροντίδα της επιδερμίδας, με μία απίστευτα ανάλαφρης υφής κρέμα με χρώμα, για μία αψεγάδιαστη και λαμπερή όψη όλη μέρα! Η σειρά Complete Care CC Cream αποτελείται από δύο εκπληκτικές, κλινικά ελεγμένες κρέμες που χαρίζουν μακράς διάρκειας, oil-free φυσική χρωματική ομοιογένεια σε πρόσωπο και μάτια, ενώ συγχρόνως λειτουργούν σαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ομορφιάς υπερενισχυμένο με 12 δράσεις.

Παράλληλα, διαθέτουν SPF 25 & 15 (face & eyes αντίστοιχα), είναι υποαλλεργικές και κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι αδιάβροχες και διατίθενται σε 2 φυσικές αποχρώσεις, Soft brown και Light beige.

Το δώρο του διαγωνισμού


Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 5 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ με κρέμες ολοκληρωμένης φροντίδας από τη σειρά Complete Care CC Cream της Coverderm, αξίας 53 ευρώ. Το κάθε σετ περιλαμβάνει 1 κρέμα CC προσώπου Coverderm Complete Care CC Cream for face και 1 κρέμα CC ματιών Coverderm Complete Care CC Cream for eyes.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 5 τυχεροί νικητές είναι:

Μαρία Γουρδουμπά

Στέλλα Λιοτσάκη

Λελουδία Βαϊδάνη

Βασιλική Καραγιάννη

Ελευθερία Δροσοπούλου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 5 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ με κρέμες ολοκληρωμένης φροντίδας από τη σειρά Complete Care CC Cream της Coverderm, αξίας 53 ευρώ. Το κάθε σετ περιλαμβάνει 1 κρέμα CC προσώπου Coverderm Complete Care CC Cream for face και 1 κρέμα CC ματιών Coverderm Complete Care CC Cream for eyes.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
από Μαρία Ιωαννάτου