Μπορεί να περιμέναμε πολύ, όμως ήρθε επιτέλους ο καιρός να φορέσουμε ξανά τα αγαπημένα μας ankle boots. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πώς να τα φορέσουμε με jeans και φούστες, το επόμενο βήμα είναι λοιπόν να μάθουμε πώς να τα συνδυάσουμε σωστά με τα αγαπημένα μας φορέματα.

1. Με statement φόρεμα

Ένα φόρεμα σαν αυτό της φωτογραφίας αποτελεί statement κομμάτι από μόνο του. Προσοχή, μην αφήσετε τα μποτάκια να «καπελώσουν» το υπόλοιπο look. Ένα ζευγάρι κομψά, μίνιμαλ μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, αποτελούν ιδανική επιλογή!

2. Με mini φόρεμα


Όταν πρόκειται για mini φορέματα, ένα ζευγάρι ankle boots σε γήινη απόχρωση μπορεί να λειτουργήσει όπως ακριβώς ένα ζευγάρι nude γόβες. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεται το καλτσάκι σας!

3. Με maxi φόρεμα

Είτε πρόκειται για ένα mini φόρεμα είτε για ένα maxi όπως αυτό της φωτογραφίας, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά αν το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι μαύρα, μυτερά ankle boots.

4. Με φόρεμα με prints

Καρό ή φλοράλ; Κάθε επιλογή είναι σωστή από τη στιγμή που επιλέξετε να ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι rock μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.

5. Με πουκάμισο-φόρεμα

Διαλέξτε ένα ζευγάρι λευκά ankle boots για να αναδείξετε ένα πουκάμισο-φόρεμα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Μια τσάντα στην ίδια απόχρωση θα απογειώσει το look σας!

από Μαρία Ιωαννάτου