Φοβάστε το χρώμα; Μην το κάνετε! Μια τολμηρή απόχρωση μπορεί να είναι τόσο εύκολο να φορεθεί όσο τα αγαπημένα σας jeans, αρκεί να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε. Ναι, ακόμη και αν το 90% της ντουλάπας σας αποτελείται από μαύρα ρούχα!

Έτσι, την επόμενη φορά που δεν θα είστε σίγουρες για το πώς να βάλετε χρώμα στο look σας, επιλέξτε έναν από αυτούς τους 5 διαχρονικούς συνδυασμούς που θα δείτε παρακάτω και θα είστε πάντα in fashion.

Navy blue + κίτρινο

Το navy blue είναι ένα ουδέτερο χρώμα και ενώ θα φαινόταν σίγουρα ωραίο με τα πάντα σχεδόν μέσα στη ντουλάπα σας, ένα λαμπερό κίτρινο μπορεί πραγματικά να το αναδείξει ακόμα περισσότερο.

Μπλε royal + τιρκουάζ


Το μπλε royal και το τιρκουάζ είναι ίσως οι δύο αποχρώσεις του μπλε που μπορούν να συνδυαστούν με τον καλύτερο τρόπο, επειδή είναι και οι δύο φωτεινές και κομψές χωρίς το αποτέλεσμα να μοιάζει υπερβολικά έντονο.

Κόκκινο + βιολετί

Πρόκειται για έναν υπέροχο συνδυασμό που λειτουργεί κάθε φορά. Αυτές οι δύο φωτεινές αποχρώσεις αποπνέουν μια αληθινά γαλλική αίσθηση όταν φοριούνται μαζί και πάντοτε φανερώνουν ένα ακριβό αποτέλεσμα.

Γκρι + ροζ παστέλ

Οι γκρι αποχρώσεις έχουν την ικανότητα να περιορίζουν τις έντονες ροζ αποχρώσεις και να τις κάνουν να φαίνονται κατάλληλες ακόμη και στους πιο κρύους μήνες.

Μαύρο + navy blue

Μπορεί να μείνετε άφωνες αλλά ήρθε η ώρα να παραβείτε τον ξεπερασμένο κανόνα που λέει ότι δεν πρέπει να φοράμε ποτέ μαύρο με μπλε χρώμα. Ο συνδυασμός αυτός προσθέτει μεγάλο οπτικό βάθος και είναι πολύ πιο διασκεδαστικός από ένα μονόχρωμο look.

από Μαρία Ιωαννάτου