συμβουλές νύχια
Πόσες και πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί να νύχια σας σπάνε ή έχουν δυσχρωμίες ή αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ εσείς φροντίζετε να τα… φροντίζετε;

Ευτυχώς οι γιαγιάδες μας ήξεραν πολλά κι ας έζησαν σε εποχές πιο δύσκολες. Έτσι, γνώριζαν και πολλά μυστικά ομορφιάς, τα οποία φαίνεται να έχουν και αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, και εγώ ρώτησα τη δική μου:

“Τι έκανες όταν ήσουν νέα για να έχεις όμορφα και υγιή νύχια;”

Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω τις 5 συμβουλές της γιαγιάς Μαρίας που μεγάλωσε πολλά χρόνια πριν, αλλά δε σταματά να είναι κοκέτα. Όπως θα παρατηρήσετε οι περισσότερες έχουν να κάνουν με φαγητό. Ναι, η γιαγιά Μαρία είναι και πολύ καλή μαγείρισσα…

συμβουλές νύχια23

  1. Σκόρδο: Πόσα καλά κάνει πια αυτός ο βολβός; Βυθίστε το στο βερνίκι που χρησιμοποιείτε για βάση στο μανικιούρ σας και δείτε τα νύχια σας να δυναμώνουν άμεσα!
  2. Λάδι: Για να τελειώνετε με τα πετσάκια και να έχετε και υγιή βάση. Τρίψτε τη βάση των νυχιών σας με λίγο λάδι και δείτε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες να μαλακώνουν αμέσως!
    συμβουλές νύχια22
  3. Ζάχαρη, λάδι και λεμόνι: Σας ακούγεται σαν συνταγή για σιρόπι, αλλά θα ενυδατώσει και θα απομακρύνει κάθε νεκρό κύτταρο από τα νύχια σας. Απλώστε λίγη ζάχαρη στα χέρια σας και στη συνέχεια τρίψτε τα με λίγο λάδι και λεμόνι. Όχι μόνο θα έχετε μαλακά και ενυδατωμένα χέρια και νύχια, αλλά θα λάμπουν κιόλας.
  4. Βαζελίνη: Εντάξει, αυτό δεν έχει να κάνει με το φαγητό, αλλά η γιαγιά ορκίζεται ότι πετυχαίνει. Όπως απλώνετε τη βαζελίνη σε κάθε άλλο σημείο του σώματός σας έτσι και τα νύχια σας θα γυαλίζουν και θα είναι ενυδατωμένα για περισσότερο!
    συμβουλές νύχια21
  5. Γάντια: Ποτέ ποτέ μην κάνετε δουλειές χωρίς αυτά. Ειδικά αν μιλάμε για πλύσιμο πιάτων και καθάρισμα με νερό. Το γιατί είναι αυτονόητο φαντάζομαι…

Το πιο άνετο παπούτσι είναι αυτό της γιαγιάς!

Quartz Nails: Το μανικιούρ που θα κάνει τα νύχια σου να μοιάζουν με πολύτιμους λίθους!

5 στυλιστικά λάθη που σας δείχνουν μεγαλύτερη από όσο πραγματικά είστε!

από sstrempa