Αρχική > Featured > 5 λόγοι που πρέπει να φλερτάρεις με τον σύντροφό σου – Όσα χρόνια κι αν είστε μαζί

5 λόγοι που πρέπει να φλερτάρεις με τον σύντροφό σου – Όσα χρόνια κι αν είστε μαζί

Σίγουρα όλες θα έχετε κάποια φίλη που οι γονείς της -αν όχι οι δικοί σας- κατά κάποιο τρόπο κατάφεραν να παραμείνουν μαζί για πολλά χρόνια. Είναι αυτή η «χημεία» που τους βοήθησε να βγουν αλώβητοι από κάθε είδους δυσκολία στο πέρασμα των χρόνων.

Τώρα που ίσως κι εσύ βρίσκεσαι σε κάποια μακροχρόνια σχέση, μπορείς να εκτιμήσεις ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει κανείς κάτι τέτοιο. Και σίγουρα, όπως όλα τα παιδιά, έχουμε κι εμείς αναμνήσεις από τις διαφωνίες των γονέων μας, οι οποίοι όμως πάντα έβρισκαν τρόπο να φλερτάρουν και αυτό πιστεύουμε ότι είναι που τους κράτησε μαζί και τόσο ερωτευμένους!

Ακολουθούν μερικοί λόγοι που είναι σημαντικό να θυμάσαι να φλερτάρεις με τον σύντροφό σου, ακόμα κι αν δεν έχεις πάντα όρεξη να το κάνεις!

1. Ενίσχυση αυτοπεποίθησης. Μην ξεχνάς ότι ο σύντροφός σου είναι ένα άτομο που μπορεί να μη μοιράζεται κάθε σκέψη του μαζί σου. Ακόμα κι εκείνοι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χρειάζονται υποστήριξη κάποιες φορές.

2. Η επαφή με το βλέμμα δημιουργεί οικειότητα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όσο πιο συχνά οι σύντροφοι κοιτάζουν ο ένας τον άλλο βαθιά στα μάτια, τόσο πιο κοντά έρχονται και παραμένουν. Η επαφή με τα μάτια δημιουργεί οικειότητα, αγάπη και επιθυμία.

3. Μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Μερικές φορές τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Κανένα ζευγάρι δεν περνάει τη ζωή του χωρίς προβλήματα. Το φλερτ μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση όταν όλα γύρω μοιάζουν μαύρα. Μπορεί επίσης να σου υπενθυμίσει ότι είσαι με ένα άτομο με το οποίο διασκεδάζεις πολύ!

4. Δημιουργεί ένταση. Το να κρατήσετε το πάθος ζωντανό μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Ο καλύτερος τρόπος να το αναζωπυρώσετε; Ξεκινήστε να φλερτάρετε ξανά όπως στην αρχή!

5. Σε βοηθά μετά από έναν καβγά. Η αγάπη και η έλξη για τον σύντροφό σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να του υπενθυμίσεις ότι οι διαφωνίες σας δεν έχουν μειώσει τα συναισθήματά σου για εκείνον. Και αντίστροφα.