Αρχική > Featured > 5 λόγοι που οι γυναίκες στα 30 είναι πιο ελκυστικές από τα 20 χρόνια τους

5 λόγοι που οι γυναίκες στα 30 είναι πιο ελκυστικές από τα 20 χρόνια τους

Οι σύγχρονες γυναίκες ηλικίας 30 ετών συχνά φαίνονται τόσο εντυπωσιακές που είναι εύκολο να τις μπερδέψουμε με 20άρες! Είναι εξίσου όμορφες και ελκυστικές. Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση αλλά και η συμπεριφορά, η φωνή τους και η γλώσσα του σώματος. Οι γυναίκες με 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους φαίνονται σαν συνομήλικες. Δεν συμφωνείτε;

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικούς λόγους για τους οποίους οι 30άρες είναι πιο εντυπωσιακές απ’ ό,τι ήταν στα 20 χρόνια τους.

Δεν ανησυχούν για την ηλικία τους

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η ηλικία μας βοηθάει να είμαστε πιο χαλαρές για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της ηλικίας και της κοινής γνώμης. Οι 30άρες είναι πιο σίγουρες για τον εαυτό τους και ανησυχούν λιγότερο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνες. Αυτό τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές.

Ακολουθούν τις τάσεις της μόδας

Πολύ συχνά είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε μια 20χρονη γυναίκα από μία ηλικίας 30 ετών. Οι μοντέρνες γυναίκες ακολουθούν τις ίδιες τάσεις στο μακιγιάζ και τη μόδα. Στα 20 ή 30 χρόνια τους χρησιμοποιούν το ίδιο μακιγιάζ, φορούν τα ίδια τζιν παντελόνια, μπλουζάκια και ό,τι είναι στη μόδα εκείνη την εποχή.

Είναι οικονομικά ανεξάρτητες

Μέχρι την ηλικία των 30 ετών, οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ήδη τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και έχουν κάποια καλή θέση στην εργασία τους. Και αν όχι, έχουν κάποια εμπειρία που είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Αυτό τους επιτρέπει να κερδίζουν περισσότερα χρήματα για να τα διαθέτουν όπου εκείνοι επιθυμούν.

Σέβονται τον εαυτό τους

Φαντάσου μια κατάσταση: δεν σου τηλεφώνησε, έμεινες ξύπνια όλη νύχτα κλαίγοντας και ήσουν χάλια το επόμενο πρωί. Μπορεί να απέτυχες στις εξετάσεις ή να σου φώναξε το αφεντικό σου. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι, αλλά ούτως ή άλλως, οι 30χρονες γυναίκες αντιμετωπίζουν τις αρνητικές καταστάσεις πολύ πιο χαλαρά και δεν κλαίνε για μικρά προβλήματα. Καθώς μεγαλώνουμε, γινόμαστε πιο ήρεμες και σεβόμαστε περισσότερο τον εαυτό μας: γιατί να ανησυχούμε για κάτι που δεν έχει σημασία;

Δεν έχουν ανασφάλειες

… ή έχουν μάθει να ζούνε με αυτές. Κάθε άτομο έχει τις δικές του ανασφάλειες: στερεότυπα, αμφιβολίες για τον εαυτό του, ξεσπάσματα θυμού. Όταν ένα άτομο αρχίσει να ζει μόνο του, το υπόβαθρό του μπορεί να τον απογοητεύσει. Όμως, μέχρι την ηλικία των 30 ετών, είτε έχει λύσει τα προβλήματά του είτε έχει μάθει να ζει με αυτά, κάτι που κάνει κάθε γυναίκα πιο ελκυστική.