Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν βγαίνει ποτέ άσχημη στις φωτογραφίες! Παρόλο που είναι διάσημη για περισσότερα από 20 χρόνια και θα μπορούσε να έχει πολλές άτυχες στιγμές, οι φωτογραφίες της είναι απλά εντυπωσιακές! Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο όταν τη φωτογραφίζουν στο κόκκινο χαλί, αλλά υπάρχουν πολλές selfies και paparazzi φωτογραφίες που δείχνουν ότι ξέρει απολύτως τι κάνει.

Ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα κόλπα που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια η διάσημη Λατίνα σταρ όταν φωτογραφίζεται, και σας τα παρουσιάζουμε για να αντιγράψετε λίγη από τη λάμψη της!

1. Χαμηλώστε το πιγούνι

Όταν ποζάρετε κατευθείαν στον φωτογραφικό φακό, κρατήστε το πιγούνι σας χαμηλά. Αν η κάμερα είναι από πάνω σας υπάρχει περισσότερη ελευθερία, αλλά αν είναι ευθεία μπροστά σας, αντιγράψτε τη J.Lο και κρατήστε το πιγούνι σας χαμηλά για μια πιο κολακευτική λήψη.

2. Απασχολήστε τα χέρια σας


Η Τζένιφερ Λόπεζ γνωρίζει ότι ο πιο εύκολος τρόπος να φαίνεστε φυσική σε μια φωτογραφία είναι να κάνετε κάτι με τα χέρια σας, όπως να τα βάλετε στις τσέπες σας.

3. Βρείτε τις γωνίες που θα αναδείξουν το look σας

Έχουμε την εντύπωση ότι η J.Lo περνάει αρκετό χρόνο μπροστά στον καθρέφτη για να μελετήσει το look της κάθε φορά που πρόκειται να φωτογραφηθεί. Κάθε σύνολο φαίνεται υπέροχο από όλες τις διαφορετικές γωνίες λήψεις.

4. Μην κρύβετε τα άκρα σας

Οι φωτογραφίες με κρυμμένα άκρα μπορεί να φαίνονται κάπως αμήχανες και δυσανάλογες. Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθεί πάντα να δείχνει τα άκρα της, γεγονός που έχει ίσως να κάνει με όλα αυτά τα κοσμήματα που φοράει στα δάχτυλά της!

5. Ποζάρετε με αυτοπεποίθηση

Αν πρόκειται να βάλετε το χέρι στη μέση σας ή σε οποιαδήποτε άλλη κοινή στάση, κάντε το με αυτοπεποίθηση! Οι δημοφιλείς πόζες έγιναν δημοφιλείς επειδή είναι κολακευτικές, αλλά αν αισθάνεστε άβολα, καλύτερα να μην ακολουθήσετε το παράδειγμα της Τζένιφερ.

από Μαρία Ιωαννάτου