Η Τζένιφερ Άνιστον έχει επηρεάσει τις επιλογές μας στη μόδα εδώ και δεκαετίες, είτε ψάχνουμε για ένα σέξι βραδινό φόρεμα είτε για κάτι πιο απλό. Αν την έχετε παρακολουθήσει από τα «Φιλαράκια» και για όλη τη σταδιοδρομία της, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η 49χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει μερικούς κανόνες στυλ στους οποίους ορκίζεται.

Λοιπόν, κάναμε μία μικρή αναζήτηση και βρήκαμε τα αγαπημένα της στυλ. Από τα αγαπημένα της παπούτσια μέχρι πιο αναπάντεχους συνδυασμούς, δείτε παρακάτω τι είναι αυτό που κάνει το στυλ της Τζένιφερ Άνιστον τόσο ξεχωριστό!

1. Το μικρό μαύρο φόρεμα

Μέχρι τώρα, η ηθοποιός αποτελεί συνώνυμο με το μικρό μαύρο φόρεμα. Είτε είναι στο κόκκινο χαλί, είτε σε βραδινή έξοδο, η Τζένιφερ επιλέγει συχνά αυτό το κομμάτι-κλειδί αποδεικνύοντας ξανά και ξανά ότι τίποτα δεν μπορεί να νικήσει ένα μικρό μαύρο φόρεμα.

2. Μη φοβηθείς να είσαι αποκαλυπτική


Το καθημερινό στυλ της Τζένιφερ είναι αρκετά περιστασιακό, αλλά όταν προκύψει μια ιδιαίτερη περίσταση, δεν αποφεύγει να γίνει λίγο αποκαλυπτική. Η ηθοποιός έχει επιλέξει κατά καιρούς μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που έχουμε δει ποτέ, από φορέματα μέχρι κοστούμια.

3. Η μαύρη ολόσωμη φόρμα

Ενώ η Τζένιφερ μπορεί να υποστηρίξει τέλεια ένα μικρό μαύρο φόρεμα, επιλέγει επίσης πολύ συχνά μαύρες ολόσωμες φόρμες. Όχι μόνο φαίνονται κομψές και μοντέρνες, είναι επίσης απίστευτα άνετες.

4. Ο συνδυασμός που δεν θα σε απογοητεύσει

Η Τζένιφερ συχνά φοράει ένα πουκάμισο μέσα από το τζιν και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί αγαπάει τόσο πολύ αυτόν τον συνδυασμό. Είτε πηγαίνει βόλτα ή στη δουλειά, είτε ταξιδεύει, αυτά τα ρούχα πάντα την κάνουν να δείχνει κομψή, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά χαλαρά και άνετα.

5. Τα λευκά sneakers

Εάν δεν έχετε ακόμα ένα ζευγάρι λευκά πάνινα παπούτσια, η Τζένιφερ Άνιστον είναι εδώ για να σας πείσει να το αποκτήσετε τελικά. Η ηθοποιός φοράει τα δικά της όποτε μπορεί -και στο κόκκινο χαλί- και δεν είναι η μόνη.

από Μαρία Ιωαννάτου