Αρχική > Featured > 5 ελαφριά αρώματα για γυναίκες που είναι επιρρεπείς στον πονοκέφαλο

5 ελαφριά αρώματα για γυναίκες που είναι επιρρεπείς στον πονοκέφαλο

Έχετε ευαισθησία στα αρώματα; Όχι, δεν είναι μόνο στη φαντασία σας! Σύμφωνα με τον αρωματοποιό Douglas Little, οι δυνατές κολώνιες και τα αρώματα, αν και για μερικούς είναι ευχάριστα, μπορεί να προκαλέσουν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και στη συνέχεια ημικρανίες.

Παρακάτω, ο ειδικός συμβουλεύει τι πρέπει να προσέξουμε και προτείνει μερικά από τα αγαπημένα του ελαφριά αρώματα.

Heretic – Florgasm Eau de Parfum

Ο Douglas Little είναι κατά των χημικών αρωμάτων που περιέχουν συστατικά όπως οι φθαλικές ενώσεις που μπορούν να προκαλέσουν πονοκεφάλους και αναπνευστικά προβλήματα. Αυτό το λουλουδάτο άρωμα περιέχει μόνο καθαρά έλαια και εκχυλίσματα που αρωματίζουν ελαφρώς το δέρμα με ένα ελαφρύ πέπλο γιασεμιού.

Ellis Brooklyn – West Eau de Parfum

«Για άτομα με αλλεργίες ή ευαισθησίες, συστήνω πάντα τα εσπεριδοειδή όπως είναι γνωστό για την καταπολέμηση της ημικρανίας και της ναυτίας», λέει ο Douglas Little και προτείνει αυτό το μείγμα πορτοκαλιού, κλημεντίνης και νούφαρου επειδή μυρίζει καθαριότητα και δεν είναι καθόλου βαρύ.

Vapour Organic Beauty – Spirit Solid Perfume

Άλλη επιλογή; Τα στερεά αρώματα. «Για μερικούς ανθρώπους, είναι η εισπνοή των σωματιδίων των αρωμάτων που προκαλεί την ημικρανία», εξηγεί ο Douglas Little. Αυτό το στικ εφαρμόζεται απευθείας πάνω στο δέρμα χάρη σε μια βάση από ηλιέλαιο και κερί μέλισσας. Και αν προτιμάτε ένα πιο ξυλώδες άρωμα, αυτή είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Goop – Edition 04 Orchard

Αν είστε επιρρεπείς στις ημικρανίες, παραλείψτε το σύννεφο αρώματος που συνηθίζετε να ψεκάζετε. Αντ’ αυτού, ο Douglas Little συνιστά να το εφαρμόζετε μόνο στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά και -περιμένετε!- πίσω από τα γόνατα. Αγαπάτε τα φρουτώδη αρώματα; Αυτό το άρωμα με νότες βερίκοκου θα σας ενθουσιάσει σίγουρα!

Behnaz – Pure Rose

Μόνο με δύο συστατικά (ροδοπέταλα και νερό), αυτή το ελαφρύ άρωμα είναι ιδανικό για όσους έχουν ευαίσθητη μύτη. Σκεφτείτε το σαν μια μικρή ανανέωση όταν απλά θέλετε να μυρίσετε καλύτερα (ας πούμε, μετά τη διαδρομή για το γραφείο με το λεωφορείο). Είναι αδύνατο να το παρακάνετε!