Αρχική > Celebrities > Η Αντζελίνα Τζολί όλο και συρρικνώνεται: 42 χρονών, 35 κιλά

Η Αντζελίνα Τζολί όλο και συρρικνώνεται: 42 χρονών, 35 κιλά

Το εξώφυλλο της εφημερίδας Star είναι σοκαριστικό με την Αντζελίνα Τζολί να δείχνει πλέον αποστεωμένη. Και μπορεί σε άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από μερικές μέρες σε εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια όπου είχε πάει μαζί με τα παιδιά της Σίλοχ, Κνοξ και Βίβιεν να φαίνεται ότι τρώει και πίνει μαζί τους, στην πραγματικότητα αφήνει πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας της.

Η μέρα με τα παιδιά της στην αγορά ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστική, όπως δήλωσε η ίδια αργότερα στα μέσα, παρ’ όλα αυτά εύκολα διακρίνει κανείς την αδυναμία της κάτω από το διάφανο φόρεμά της.

Φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και ένα μακρύ γκρι παλτό, η Τζολί προσπάθησε να κρύψει τα κοκαλιάρικα πόδια της, αλλά δεν τα κατάφερε πλήρως, καθώς εκείνα ξεπρόβαλαν μέσα από το ημιδιαφανές φόρεμά της.

Την ίδια ώρα τα περιοδικά συνεχίζουν να ασχολούνται με την σιλουέτα της, αναφέροντας πως η ίδια έχει αδυνατίσει κι άλλο, καθώς από εκεί που ήταν 37 κιλά από το 2016, πλέον ζυγίζει 35.

Με τον διεθνή Τύπο να την αποκαλεί ανορεξική, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για άρνησή της να φάει ένα κανονικό γεύμα, ενώ αυτή τη στιγμή είναι 5 κιλά πιο αδύνατη ακόμη και από την 11χρονη κόρη της Σίλοου.