Οι γιορτές, τα Χριστούγεννα και η festive διάθεση της εποχής μάς εμπνέουν να ανανεώσουμε το καθιστικό μας, να μοιραστούμε και να χαρούμε το χώρο μας με φίλους και αγαπημένους.

Σχεδιασμένη για να ζεις όμορφα και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή η συλλογή Living της NEF-NEF Homeware έχει την κουβέρτα να σε αγκαλιάζει, τα μαξιλάρια για να βουλιάζεις στον καναπέ σου, το Xmas runner που θα στρώσεις στο τραπέζι, τα στολίδια και τα αξεσουάρ που θα φωτίσουν τη διακόσμηση. Συνδυάστε την με τη σειρά Christmas και διαμορφώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού με γιορτινό πνεύμα.

Η συλλογή Living της NEF-NEF HOMEWARE εμπνέει για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα θαλπωρής σε χώρους όμορφους και φιλόξενους που απολαμβάνεις να ζεις. Η παλέτα του χειμώνα ζεσταίνει το καθιστικό, τα μαξιλάρια προσδίδουν στυλ και άνεση, ενώ οι λεπτομέρειες – φούντες, pom pom και κρόσσια -εκφράζουν δημιουργική άποψη.
Οι γήινες αποχρώσεις, οι φυσικές υφές, η γούνα και το βελούδο πρωταγωνιστούν σε μαλακές κουβέρτες καναπέ, για στιγμές χαλάρωσης και βραδιές με φίλους και αγαπημένους.
Για τις festive πινελιές επιλέξτε από τη σειρά Christmas της NEF-NEF HOMEWARE με ιδιαίτερα στολίδια, τραπεζομάντηλα και runner, μαξιλάρια και πετσέτες, που σας βάζουν σε γιορτινή διάθεση στολίζοντας με αστέρια, τάρανδους, δεντράκια, χιονονιφάδες ευχές-πολλές ευχές – και festive χρώμα το σπίτι,

Γνωρίστε τη συλλογή στο www.nef-nef.gr

ΛΕΖΑΝΤΕΣ


Στολίδι Boot €4,90
Runner Spruce €24
Κουβέρτα καναπέ Real 130×170 €31
Ριχτάρι Algiers, πολυθρόνας €35, διθέσιο €46, τριθέσιο €55
Μαξιλάρι Spuce €22
Μαξιλάρες δαπέδου Alaska €25
Ριχτάρι Pom Pom μονοθέσιο €25, διθέσιο €45, τριθέσιο €54
Runner Tressa €12
Κουβέρτα καναπέ Ace €31

από Σοφία Κωστάρα