Αρχική > Deco > 4 τρόποι για να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας ακόμα πιο άνετο!

4 τρόποι για να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας ακόμα πιο άνετο!

υπνοδωμάτιο

Μεταξύ ύπνου, διαβάσματος, χαλάρωσης είναι σίγουρο ότι έχετε μετατρέψει το υπνοδωμάτιό σας στην προσωπική σας όαση. Τώρα, λοιπόν, που έχετε ξοδέψει ένα συγκεκριμένο ποσό στα έπιπλα και τα υλικά που θα το διακοσμήσουν, ας περάσουμε στην διαρρύθμιση που θα το κάνει ένα από τα πιο άνετα δωμάτια του σπιτιού σας! Οι συμβουλές από την βραβευμένη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Cathy Hobbs

υπνοδωμάτιο1

Συμβατικό: Ένα κρεβάτι, δυο κομοδίνα και μια ντουλάπα. Αντισταθείτε στην ανάγκη σας για περισσότερα. Θα γεμίσετε τον χώρο και θα σας πνίγει. Κρεβάτι+κομοδίνα+ντουλάπα+καθρέφτης=επιτυχία!

υπνοδωμάτιο2

Μεγάλο: Αν ο χώρος το επιτρέπει δώστε την αίσθηση του σαλονιού-κρεβατοκάμαρας. “Έτσι θα έχετε μια ζώνη για ύπνο και μια για χαλάρωση”, λέει ο Hobbs. Για να τα καταφέρετε τοποθετήστε ένα τραπεζάκι και δυο πολυθρόνες απέναντι από το κρεβάτι.

υπνοδωμάτιο3

Μικρό: Σε έναν μικρό χώρο είναι ιδιανικό να εκμεταλλεύεστε κάθε γωνιά. Τοποθετήστε το κρεβάτι στην μια πλευρά με ένα μόνο κομοδίνο και κρεμάστε και έναν καθρέφτη. “Οι καθρέφτες δίνουν την εντύπωση του παράθυρου και κάνουν ένα δωμάτιο να δείνχει μεγαλύτερο”.

υπνοδωμάτιο4

Χωρισμένο: Ο στόχος εδώ είναι να δημιουργήσετε ξεχωριστές ζώνες, έτσι ώστε εκείνοι που θα χρησιμοποιούν το δωμάτιο να έχουν τον δικό τους χώρο. Για να το καταφέρετε χωρίστε τα δυο κρεβάτια με ένα κομοδίνο και τοποθετήστε μια βιβλιοθήκη που θα δίνει την δυνατότητα και στους δυο να την χρησιμοποιούν!

Deco: Άνεση σε 24 τετραγωνικά!

9 Μοναδικές ιδέες για γραφείο στο σπίτι!

Μυστικά εξοικονόμησης χώρου για μικρές κουζίνες!