Αρχική > Ομορφιά > Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το πιο όμορφο ανδρικό πρόσωπο στον κόσμο σύμφωνα με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το πιο όμορφο ανδρικό πρόσωπο στον κόσμο σύμφωνα με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ»

Και με τη βούλα της επιστήμης ο γοητευτικός Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το πιο όμορφο ανδρικό πρόσωπο στον κόσμο.

Πού βασίζεται αυτό; Ολα έχουν να κάνουν με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ», ο οποίος για χρόνια πιστεύεται ότι κρατά τη μυστική φόρμουλα της τελειότητας. Ο Λονδρέζος πλαστικός χειρουργός Τζούλιαν ντε Σίλβα από το Λονδίνο εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου, λοιπόν, κατέληξε ότι το πρόσωπο του αδιαμφισβήτητα γοητευτικού, χολιγουντιανού ηθοποιού είναι πολύ κοντά στην ελληνική ιδέα της τελειότητας.

Ο Κλούνεϊ εξετάστηκε με τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου από τον πλαστικό χειρουργό, Τζούλιαν ντε Σίλβα, με έδρα το Λονδίνο. Συγκεκριμένα, συμπέρανε ότι τα χαρακτηριστικά του είναι  κατά 91,86% συμβατά με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ».

Δεύτερος ωραιότερος ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με 91,8% συμβατότητα, τρίτος ο Μπραντ Πιτ με 90,51% και ακολουθούν ο τραγουδιστής των One Direction, Harry Styles με 89,63% και πέμπτος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με με 88,96%.

Συγκεκριμένα, ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει την τέλεια μύτη, ο Χάρι Στάιλς τα ομορφότερα μάτια και πηγούνι, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πιο τέλεια σχηματισμένο πρόσωπο.

Ο «Χρυσός Αριθμός Φ» είναι μία μαθηματική εξίσωση, την οποία επινόησαν οι αρχαίοι Έλληνες σε μία προσπάθεια να μετρήσουν την ομορφιά. Τον αριθμό χρησιμοποίησε και ο homo universalis Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να δημιουργήσει τον «Άνθρωπο του Βιτρούβιου», δηλαδή το τέλειο ανδρικό ανθρώπινο σώμα.

Το Top 10 των ωραιότερων

  1. Τζορτζ Κλούνεϊ 91.86%
  2. Μπράντλεϊ Κούπερ 91.80%
  3. Μπραντ Πιτ 90.51%
  4. Χάρι Στάιλς 89.63%
  5. Ντέιβιντ Μπέκαμ 88.96%
  6. Γουίλ Σμιθ 88.88%
  7. Ίντρις Έλμπα 87.93%
  8. Ράιαν Γκόσλινγκ 87.48%
  9. Ζάιν Μαλίκ 86.5%
  10. Τζέιμι Φοξ 85.46%

Πηγή: iefimeridα.gr