Αρχική > Featured > 3+1 είδη σουτιέν για γυναίκες με μεγάλο στήθος

3+1 είδη σουτιέν για γυναίκες με μεγάλο στήθος

Η επιλογή του σωστού σουτιέν, τόσο από θέμα μεγέθους όσο και στυλ, είναι κάτι που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες. Στοιχεία όπως η άνεση, η επαρκής στήριξη αλλά και η αισθητική αποτελούν σίγουρα τα πιο σημαντικά κριτήρια κατά την αναζήτηση μας.

Ωστόσο, ας το παραδεχτούμε. Είναι πολύ δυσκολότερο για μια γυναίκα με μεγάλο στήθος να επιλέξει το σωστό σουτιέν για αυτήν. Οι επιλογές σε σχέδια και μεγέθη είναι συνήθως περιορισμένες και σε αυτό έρχεται να βοηθήσει η Astratex.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων, που ως στόχο έχει να παρέχει το κατάλληλο σουτιέν για κάθε σύγχρονη γυναίκα.   Παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις της Astratex.gr, με τέσσερα είδη σουτιέν ιδανικά για γυναίκες με πλούσιες καμπύλες.

Σουτιέν ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλα μεγέθη 

Στη συλλογή με τα σουτιέν για μεγάλα μεγέθη θα ρείτε προσεκτικά επιλεγμένα σουτιέν για γυναίκες με μεγάλο στήθος. Φαρδιές τιράντες με απαλή επένδυση για την ανακούφιση της πλάτης, σουτιέν που μικραίνουν οπτικά το στήθος και παρέχουν επαρκή στήριξη.  Επιλέξτε ανάμεσα σε όμορφα σχέδια και διαφορετικά υλικά.

Our tip: Σουτιέν Way χωρίς επένδυση  

Σουτιέν που μικραίνουν το στήθος 

Απολαύστε άνεση και ελευθερία κινήσεων όλη την ημέρα με τα πρακτικά minimizer σουτιέν που φτιάχτηκαν ειδικά για μεγάλα στήθη. Ενισχυμένες πλαϊνές ραφές, ψηλό κέντρο για μεγαλύτερη σταθερότητα και υλικά που προσαρμόζονται στο δέρμα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των minimizer σουτιέν.

Our tip: Σουτιέν Alexandra χωρίς επένδυση που μικραίνει το στήθος 

Σουτιέν χωρίς επένδυση 

Όλες ξέρουμε ότι πολλές φορές η ενίσχυση στα σουτιέν δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα, ειδικά αν διαθέτουμε μεγάλο στήθος. Επιλέξτε σουτιέν χωρίς επένδυση, που δεν πατάνε πουθενά ενώ ταυτόχρονα παρέχουν απαλή στήριξη χωρίς να σας πνίγουν.

Our tip: Σουτιέν Karina χωρίς ενίσχυση 

Σουτιέν χωρίς μπανέλες 

Τα σουτιέν χωρίς μπανέλα αποτελούν την ιδανική επιλογή, ειδικά κάτω από λεπτά ρούχα. Μαλακά cups από ελαστικές μικροΐνες, βαμβάκι και άλλα φιλικά προς το δέρμα υλικά θα αγκαλιάσουν το στήθος, προσφέροντας ασφάλεια σε κάθε στιγμή της ημέρας. Φορέστε τα στο σπίτι, στη δουλειά ή κατά τη διάρκεια της άθλησης, καθώς η απουσία της μπανέλας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα, ό,τι κι αν κάνετε.

Our tip: Σουτιέν Anya χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλες 

Είτε ψάχνετε σουτιέν είτε σλιπ για μεγάλα μεγέθη, καθώς επίσης και εσώρουχα σύσφιξης  περιηγηθείτε στις συλλογές εσωρούχων της www.astratex.gr και ανακαλύψτε περισσότερα εσώρουχα για αληθινές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες.