Αρχική > Featured > 3 βραδινές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις αμέσως για να προφυλάξεις το πρόσωπό σου

3 βραδινές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις αμέσως για να προφυλάξεις το πρόσωπό σου

Οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούμε μία «ιερή» τελετουργία πριν πέσουμε για ύπνο στη φροντίδα του προσώπου μας κι όχι μόνο. Κι όμως υπάρχουν κάποιες κινήσεις που κάνουμε ευλαβικά και αγνοούμε πως με τον τρόπο αυτό κάνουμε κακό αντί για καλό.

Βάζετε προϊόντα ντεμακιγιάζ;

Αν ναι, πολύ καλά κάνετε. Αυτό ωστόσο ίσως να μην είναι από μόνο του αρκετό, καθώς δεν απομακρύνει όλους του ρύπους και δεν καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα σας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε κι ένα προϊόν με σαπούνι που κάνει αφρό και ξεπλένεται με νερό έτσι ώστε να είστε σίγουρες πως το πρόσωπο σας είναι εντελώς καθαρό.

Έχετε το κινητό δίπλα στο κρεβάτι σας;

Ναι, δεν το κάνουμε μόνο εμείς που είμαστε γυναίκες, αλλά το 99/100 ίσως του ενήλικου πληθυσμού. Ωστόσο αυτό αποτελεί μέγα λάθος γιατί μεταφέρετε βακτήρια από το κινητό στο πρόσωπο σας, που μόλις καθάρισατε. Γι΄αυτό είτε απολυμαίνετε προσεκτικά τη συσκευή του τηλεφώνου σας είτε χρησιμοποιείστε hands free.

Tι κάνετε με τα μαλλιά σας αλήθεια όταν κοιμάστε;

Αν έχετε λουστεί πριν κοιμηθείτε, τότε είστε μια χαρά. Αν ωστόσο δεν έχετε λουστεί, έχετε σκεφτεί πως όλοι οι ρύποι και τα προϊόντα styling πηγαίνουν στο πρόσωπό σας όταν κοιμάστε; Η καλύτερη λύση είναι να μην παραλείπετε ποτέ να πιάνετε τα μαλλιά σας κοτσίδα.