Αρχική > Featured > 3 βήματα που θα βοηθήσουν τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα

3 βήματα που θα βοηθήσουν τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα

Ειδικοί από τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο. Ενώ είναι απλό χρειάζεται αφοσίωση, οπότε αν θέλετε να τα καταφέρετε καλύτερα να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας

Θα χρειαστεί να βρείτε χρόνο για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στον δερματολόγο σας, σύμφωνα με την Dr. Heidi Waldorf. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αισθάνεστε ότι η ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας δεν είναι φυσιολογική. Οτιδήποτε διαταράσσει την ανάπτυξη νέων τριχών στο υπόλοιπο σώμα μπορεί να διαταράξει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων -από τον υποσιτισμό και τη χημειοθεραπεία έως το σοβαρό συναισθηματικό στρες. Ένας ακόμη λόγος που καθυστερεί την ανάπτυξη των βλεφαρίδων είναι η τακτική εφαρμογή extensions. Αν δεν αντιμετωπίζετε κάποιο συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα που προκαλεί απώλεια των βλεφαρίδων, η δερματολόγος Dr. Waldorf σημειώνει ότι μπορεί απλά να έχετε αργό ρυθμό ανάπτυξης τριχών.

2. Καθαρίστε τα βλέφαρά σας

Μία από τις βασικές συμβουλές που δίνουν οι οφθαλμίατροι στους ασθενείς είναι η καλή υγιεινή των βλεφάρων, σύμφωνα με τον Dr. Mark Jacquot. Πολλές διαφορετικές συνθήκες είναι πιθανό να προκαλέσουν λοίμωξη των βλεφαρίδων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια τριχών. Έτσι, διατηρώντας τα βλέφαρα καθαρά μπορείτε να αποφύγετε κάτι τέτοιο. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ scrub που θα βρείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο, ωστόσο υπάρχουν και ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού βλεφαρίδων. Μία καλή στιγμή για να το κάνετε είναι μετά το ντους όταν οι πόροι είναι ανοιχτοί.

3. Αφαιρείτε πάντα το μακιγιάζ σας

Ένας ακόμη λόγος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας πριν κοιμηθείτε! Εάν το σκεφτείτε καλύτερα, η εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος στο πρόσωπό σας μπορεί να δημιουργήσει υπολείμματα που με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται στα μάτια σας, αναφέρει ο Dr. Jacquot. Πριν πάτε για ύπνο, αφαιρέστε απαλά το μακιγιάζ σας με ένα υγρό για ντεμακιγιάζ ματιών ή ένα απαλό καθαριστικό για να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας δυνατές και υγιείς.