Αρχική > Featured > Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν προϊόντα από τη νέα σειρά καθαριστικών K2r της Henkel
%ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c0

Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν προϊόντα από τη νέα σειρά καθαριστικών K2r της Henkel

Η αρχή κάθε νέας σεζόν σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, νέους στόχους και νέες ανακαλύψεις. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκει και η πρόσφατη ανακάλυψη που κάναμε και μας «έλυσε» τα χέρια!

Πόσες φορές έχετε βάλει πλυντήριο ρούχων και όταν έρχεται η στιγμή να απλώσετε, παρατηρείτε εκείνον τον λεκέ από λάδι στο τραπεζομάντηλο ή από μέικ απ στο αγαπημένο σας μπλουζάκι; Η Henkel έρχεται να βάλει τέλος στο πρόβλημά σας με τη νέα, πρωτοποριακή σειρά καθαριστικών K2r! Με την τεχνογνωσία και αξιοπιστία του εφευρέτη της Χρωμοπαγίδας K2r Colour Catcher, όλοι οι δύσκολοι λεκέδες, από κρασί και σοκολάτα μέχρι γράσο, είναι πλέον παρελθόν, με τα νέα καθαριστικά προϊόντα για χρήση πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Και επειδή τα ρούχα που αγαπάμε θέλουν λίγη φροντίδα παραπάνω, τα καθαριστικά K2r είναι ιδανικά για όλους τους τύπους υφασμάτων, προστατεύοντας και διατηρώντας τα καθαρά.

Ειδικό υγρό καθαριστικό για χρήση πριν από την πλύση

%ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c0

Με ειδικό στόμιο που επιτρέπει στοχευμένη εφαρμογή και χρησιμεύει στην τριβή του λεκέ, το αφαιρετικό υγρό λεκέδεων K2r Complete Action δρα ενάντια σε όλους τους τύπους λεκέδων, ακόμα και τους πιο επίμονους. Κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, λευκά και χρωματιστά.

Ειδικό καθαριστικό σε spray για χρήση πριν από την πλύση

%ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c2

Με ειδικό ψεκαστήρα 2 θέσεων – spray ή αφρού – για εύκολη και στοχευμένη εφαρμογή ανάλογα το είδος του λεκέ, το αφαιρετικό spray λεκέδων K2r Complete Action είναι κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, λευκά και χρωματιστά.

Ειδικό καθαριστικό λεκέδων σε σκόνη κατά τη διάρκεια της πλύσης

%ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c4

Με διαφοροποιημένη συσκευασία και μεγάλο μέγεθος, το πολυκαθαριστικό λεκέδων K2r Complete Action OxyColor αφαιρεί όλους τους τύπους λεκέδων και είναι κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, λευκά και χρωματιστά.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τρεις (3) τυχερούς που θα κερδίσουν ένα σετ με προϊόντα από τη νέα, πρωτοποριακή σειρά καθαριστικών K2r της Henkel. Το κάθε σετ περιλαμβάνει το ειδικό υγρό καθαριστικό K2r Complete Action, το ειδικό καθαριστικό σε spray K2r Complete Action και το ειδικό καθαριστικό λεκέδων σε σκόνη K2r Complete Action OxyColor.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι τυχεροί νικητές είναι:

Νικολίτσα Παρασκευοπούλου

Χρύσα Ψαρικίδου

Λεονάρδος Μαραγκός

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τρεις (3) τυχερούς που θα κερδίσουν ένα σετ με προϊόντα από τη νέα, πρωτοποριακή σειρά καθαριστικών K2r της Henkel. Το κάθε σετ περιλαμβάνει το ειδικό υγρό καθαριστικό K2r Complete Action, το ειδικό καθαριστικό σε spray K2r Complete Action και το ειδικό καθαριστικό λεκέδων σε σκόνη K2r Complete Action OxyColor.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

%ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c0 %ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c4