Αρχική > Featured > Οι 3 τυχερές που κερδίζουν από ένα σουτιέν της επιλογής τους προσφορά της εταιρείας Anelia
οι-3-τυχερές-που-κερδίζουν-από-ένα-σουτι

Οι 3 τυχερές που κερδίζουν από ένα σουτιέν της επιλογής τους προσφορά της εταιρείας Anelia

Το γυναικείο στήθος αποτελεί ένα ευαίσθητο σημείο του σώματος που χρειάζεται τη σωστή υποστήριξη. Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη από το κατάλληλο σουτιέν, προκειμένου να νιώθει καθημερινή άνεση και απαλή αίσθηση. Τα γυναικεία εσώρουχα και ειδικά τα σουτιέν πρέπει να διαθέτουν υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα προσφέροντας αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα.

Ειδικά τώρα που περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, είναι σημαντικό να μη ξεχνάμε να φοράμε το σουτιέν μας. Πέραν από τους λόγους ανύψωσης του ηθικού μας, το στήθος χρειάζεται στήριξη, καθώς λόγω του βάρους του μπορεί να επηρεάσει τη στάση του σώματος ή να προκαλέσει πόνους στην πλάτη.

Εκτιμώντας τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας, τα Εσώρουχα Anelia, μέσα από μια μοναδική συνεργασία με το Infowoman, χαρίζουν σε τρεις τυχερές αναγνώστριες από ένα σουτιέν της επιλογής τους.

Παράλληλα, όλες οι συμμετοχές κερδίζουν extra εκπτωτικό κουπόνι +5% με τον κωδικό infowoman2020 για online παραγγελίες από το e-shop esorouxa-anelia.gr!

%ce%bf%ce%b9-3-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b90

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις (3) τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σουτιέν της επιλογής τους, προσφορά της εταιρείας Anelia.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

Μαρία Χρυσοβιτσάνου, Ευαγγελία Κακιούζη, Πηνελόπη Σφέτσου 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις (3) τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σουτιέν της επιλογής τους, προσφορά της εταιρείας Anelia.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-skin-reverse-%cf%84%ce%b7%cf%82-coverderm-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%ba%ce%b10

Κερδίστε τη Skin Reverse της Coverderm για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της maskne!

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%840

Κερδίστε ένα από τα υπέροχα μαρτάκια της Μaria Psouchlou!

%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%840

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σετ ασημένια κοσμήματα!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του