Αρχική > Featured > 3 τυχερές κερδίζουν από ένα σετ με προϊόντα ομορφιάς Laloo Cosmetics

3 τυχερές κερδίζουν από ένα σετ με προϊόντα ομορφιάς Laloo Cosmetics

Η ανάγκη για περιποίηση των άκρων μας το καλοκαίρι είναι πιο επιβεβλημένη από τους χειμερινούς μήνες, αφού τα μποτάκια και κάθε είδους κλειστά παπούτσια δίνουν τη θέση τους στα αγαπημένα μας σανδάλια. Αλλά δεν είναι μόνο το πεντικιούρ που πρέπει να προσέξουμε! Και η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, αφού η ζέστη την αφήνει συχνά αφυδατωμένη.

Και ποιος θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις beauty ανάγκες μας φέτος το καλοκαίρι; Πρόσφατα ανακαλύψαμε τα Laloo Cosmetics που υπόσχονται να γίνουν ο σύμμαχός μας στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας! Κι επειδή μας αρέσει να μοιραζόμαστε κάθε τι νέο που μας εντυπωσιάζει, σας κάνουμε ένα δώρο που θα σας αναβάσει τη διάθεση και θα σας κάνει ακόμα πιο όμορφες!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα σετ με προϊόντα Laloo Cosmetics. Κάθε σετ περιλαμβάνει 1 scrub σώματος, 1 κρέμα σώματος, 1 βαζάκι με άλατα μπάνιου, 2 λίμες & 2 buffers και 1 οργανικό λαδάκι για τα επωνύχια.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχερές νικήτριες είναι:

Χρύσα Μυλωνόγλου

Ελένη Λιάρου

Ιωάννα Ζησιοπούλου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα σετ με προϊόντα Laloo Cosmetics. Κάθε σετ περιλαμβάνει 1 scrub σώματος, 1 κρέμα σώματος, 1 βαζάκι με άλατα μπάνιου, 2 λίμες & 2 buffers και 1 οργανικό λαδάκι για τα επωνύχια.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.