Μία από τις πιο hot τάσεις στα κοσμήματα για φέτος το καλοκαίρι είναι εκείνα που παίρνουν έμπνευση από τα κοχύλια. Τα μεγάλα fashion icons ανά τον κόσμο έχουν ήδη δοκιμάσει το trend, συνδυάζοντας κλασικά, κομψά κομμάτια με άλλα πιο μοντέρνα. Από κολιέ με φυσικά κοχύλια μέχρι κρίκους με εντυπωσιακά charms, φέτος τα αξεσουάρ μας θα είναι άκρως καλοκαιρινά!

Κι επειδή το Infowoman.gr νοιάζεται για τις αναγνώστριές του και θέλει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, σας χαρίζει σε συνεργασία με τη Νεραϊδοχώρα, ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ με κοχύλια για να σας βοηθήσει να υιοθετήσετε την τάση και να εμπλουτίσετε τη συλλογή με τα κοσμήματά σας.

Λίγα λόγια για τη Νεραϊδοχώρα

Η Νεραϊδοχώρα ξεκίνησε την πορεία της το 1991 στην Αγία Παρασκευή και από την αρχή είχε αρκετά χειροποίητα αντικείμενα. Στόχος της πάντα είναι να δοκιμάζει νέα πράγματα, σε τιμές που να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτό το πετυχαίνει με διαρκή έρευνα, τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη αγορά, όπως επίσης φτιάχνοντας οι ίδιοι πολλά από τα αντικείμενα που εμπορεύονται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Νεραϊδοχώρα
Αγ. Ιωάννου 18-20, Αγ. Παρασκευή
(εμπορικό κέντρο VENUS)
Τηλ: 210 6010825

Το δώρο του διαγωνισμού


Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις (3) τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα χειροποίητο κολιέ σε ροζ χρυσό με φυσικά κοχύλια, αλυσίδα από ατσάλι και boho ορειχάλκινα φλουριά, προσφορά του καταστήματος Νεραϊδοχώρα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 28 Μαΐου στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχερές νικήτριες είναι:

Γεωργία Φωτίου

Ελένη Στάη

Κωνσταντίνα Κάκου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα χειροποίητο κολιέ σε ροζ χρυσό με φυσικά κοχύλια, αλυσίδα από ατσάλι και boho ορειχάλκινα φλουριά, προσφορά του καταστήματος Νεραϊδοχώρα.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.
  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.
  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.
από Μαρία Ιωαννάτου