Αρχική > Featured > 3 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα χειροποίητο κόσμημα με κοχύλια

3 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα χειροποίητο κόσμημα με κοχύλια

Τα κοσμήματα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε look. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, ένα εντυπωσιακό κόσμημα μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σύνολο, αν το συνδυάσετε με έξυπνο τρόπο. Το trend που ήδη βλέπουμε παντού φέτος είναι τα κοσμήματα με κοχύλια, που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επειδή μας αρέσει να ανακαλύπτουμε όμορφες δημιουργίες από ανθρώπους με μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, χαρίζουμε σε τρεις τυχερές αναγώστριες του Infowoman.gr υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα από το εργαστήριο UN1QUE.

Λίγα λόγια για το UN1QUE

Δώρο 1ο: Βραχιόλι για το πόδι με φυσικό κοχύλι

«Είμαι η Κική και αυτές είναι οι unique δημιουργίες μου. Το ταξίδι μου ξεκίνησε από τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, ωστόσο η αισθητική μου βρήκε λιμάνι εδώ, στο εργαστήριό μου. Εδώ νιώθω πως εκφράζομαι μέσα από κάθε ξεχωριστό κομμάτι. Μου αρέσει η επικοινωνία μαζί σας. Απολαμβάνω κάθε πρόκληση που ενώνει τη δική σας φαντασία με τη δική μου. Ήταν κίνητρο να πειραματιστώ με καινούρια πράγματα, χωρίς η μόδα και οι τάσεις της να βάζουν τα όρια. Συχνά τα χέρια μου είναι εργαλεία της δικής σας φαντασίας. Κι αυτό είναι μοναδικό και υπέροχο».

Δώρο 2ο: Κοντό κολιέ με κοχύλι

UN1QUE

Εθνικής Αντιστάσεως 35, Χαλάνδρι

Τηλ.: +30 211 405 7500

Κιν.: +30 6944503210

www.un1que.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δώρο 3ο: Σετ δύο βραχιολιών με κοχυλάκι και πέρλα
Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα χειροποίητο κόσμημα με κοχύλια, προσφορά του καταστήματος UN1QUE.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχερές νικήτριες είναι:

Ευγενία Χαρώνη

Δήμητρα Αλοιμόνου

Βασιλική Χρηστίδη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα χειροποίητο κόσμημα με κοχύλια, προσφορά του καταστήματος UN1QUE.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.