Αρχική > Featured > 3 trends που θα αγαπήσετε φέτος το καλοκαίρι – Plus: 3 που δεν έχουν θέση στη ντουλάπα σας

3 trends που θα αγαπήσετε φέτος το καλοκαίρι – Plus: 3 που δεν έχουν θέση στη ντουλάπα σας

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν αλλά όχι χωρίς να έχουν την έγκριση από τα κορίτσια του Infowoman! Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας: Υπάρχουν trends που δεν μας ενθουσίασαν ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν και άλλα που απλά δεν βλέπουμε την ώρα να τα υιοθετήσουμε στις εμφανίσεις μας.

Σε αυτό το άρθρο εκφράζουμε όλα τα συναισθήματα αγάπης και μίσους για τα τελευταία trends στη μόδα. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε αν συμφωνείτε ή όχι με την ομάδα μας.

Do: Ζώνες της δεκαετίας του ’80

Τα φορέματα με ζώνη είναι must, όπως αυτό της Amelia Windsor στον πιο πρόσφατο βασιλικό γάμο. Αυτό το στυλ μοιάζει να έχει την έγκριση της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Επιπλέον, στενεύει τη μέση και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας!

Do: Φουσκωτά μανίκια

Αυτό το trend είναι απλά τόσο διασκεδαστικό! Δίνει σε κάθε σύνολο επιπλέον όγκο. Τα φουσκωτά μανίκια της δεκαετίας του ’80 μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και το πιο απλό φόρεμα σε ένα εξαιρετικό look για το γραφείο αλλά και για τις βραδινές βόλτες σας.

Do: Ξεβαμμένα ρούχα

Αυτή η τάση που εμπνέεται από τη δεκαετία του ’70 είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα στον χώρο της μόδας! Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να συνδυάσετε ξεβαμμένα κομμάτια με neon αποχρώσεις για ένα πιο ροκ σύνολο.

Dont’s: See-through τσάντες

Είναι χαριτωμένες αν μπορείτε να διατηρείτε σε τάξη όλα τα πράγματα που έχετε μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση είναι απλώς απαγορευτικές! Επιπλέον, τι θα κάνετε με όλες τις αποδείξεις, τα λαστιχάκια μαλλιών και τις τσίχλες που πετάτε πρόχειρα μέσα;

Dont’s: Dad sneakers

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε άνετες! Εκτός του ότι αυτά τα παπούτσια δεν είναι ιδανικά για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, είναι τόσο χοντροκομμένα που δεν τα θέλουμε στη λίστα μας!

Dont’s: Ποδηλατικά σορτς

Δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε παρά μόνο ότι ελπίζουμε πως αυτή η τάση θα εξασθενήσει πολύ σύντομα!