Αρχική > Featured > 3 trends που είναι εκτός μόδας φέτος το καλοκαίρι (Plus: Με τι να τα αντικαταστήσετε)

3 trends που είναι εκτός μόδας φέτος το καλοκαίρι (Plus: Με τι να τα αντικαταστήσετε)

Σύμφωνα με τη γκουρού της μόδας Χάιντι Κλουμ: «Τη μία μέρα είσαι στη μόδα και την επόμενη δεν είσαι». Αυτές οι 3 τάσεις είχαν την τιμητική τους κάποτε, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε στα επόμενα μεγάλα trends. Δείτε παρακάτω τα κομμάτια που πρέπει να βγάλετε από τη ντουλάπα σας και με τι μπορείτε να τα αντικατατήσετε.

1. Off – shoulder μπλούζες

Εάν η τάση του περασμένου έτους σας έκανε να αναρωτιέστε «Πώς θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου με τα χέρια συνεχώς δίπλα μου;» τότε έχουμε υπέροχα νέα! Το trend του φετινού καλοκαιριού σας δίνει πίσω την ελευθερία κινήσεων που τόσο λαχταράτε. Plus: Οι μπλούζες με έναν ώμο κάνουν πολύ πιο εύκολη την εφαρμογή ενός κανονικού σουτιέν αντί να αναγκάζεστε να φοράτε στράπλες όλη την ημέρα.

2. Τσάντες – καλάθια

Αλήθεια, πώς θα μπορούσαμε να χωρέσουμε να τεράστια κινητά μας τηλέφωνα και το πορτοφόλι μας σε μία τέτοια τσάντα; Φέτος αντικαθιστούμε αυτό το trend με πλεκτές τσάντες που αποτελούν μία από τις ισχυρότερες τάσεις της σεζόν. Τα στυλ ποικίλλουν πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βρείτε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

3. Σκουλαρίκια με κρόσια

Τα σκουλαρίκια με πολύχρωμα κρόσια έκαναν θραύση μέχρι πέρυσι, αλλά φέτος ήρθε η στιγμή για ένα νέο trend να κάνει την εμφάνισή του. Τα γεωμετρικά σχέδια και οι αφηρημένες γραμμές σε διάφορα μέταλλα και σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου είναι must για το καλοκαίρι. Ξεκινήστε πιο ομαλά και αργότερα επενδύστε σε ένα πιο εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.