Αρχική > Celebrities > 3 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση στην πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν μετά τη γέννα

3 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση στην πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν μετά τη γέννα

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έκαναν χθες την πρώτη εμφάνιση με το βασιλικό μωρό. Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο παλάτι του Ουίνδσορ και πόζαρε για τα μέσα που είχαν συγκεντρωθεί για να καλύψουν το σπουδαίο γεγονός.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του κρατώντας αγκαλιά τον νεογέννητο γιο του, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε ταλαιπωρημένη από τη γέννα αλλά πάντα κομψή. Καθώς λοιπόν όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το ζευγάρι, εμείς διακρίναμε τρία πράγματα σχετικά με τη Μέγκαν Μαρκλ στα οποία θέλουμε να σταθούμε.

Τα μαλλιά της

Τα πλούσια μαλλιά της Μέγκαν τα οποία είναι συνήθως τέλεια ισιωμένα ή πιασμένα σε χαλαρό κότσο, ήταν μεν λαμπερά αλλά όχι αρκετά καλοχτενισμένα. Ήταν στην πραγματικότητα λίγο «σπαμένα» στις άκρες και έδειχναν μια μαμά η οποία, από τη μια μέρα στην άλλη, έχει να αντιμετωπίσει ότι δεν μπορεί να βάζει πλέον τον εαυτό της σε πρώτο πλάνο. Σίγουρα η Δούκισσα του Σάσεξ θα έχει βοήθεια με το μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει δεν θα στερηθεί ύπνο όπως άλλες μαμάδες ή ότι δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες καθώς αναλαμβάνει τον νέο ρόλο της.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Ναι, η Μέγκαν τόλμησε να φορέσει ένα εκπληκτικό φόρεμα χωρίς μανίκια και ψηλοτάκουνες γόβες (υποκλινόμαστε!) αλλά η εμφάνισή της και συγκεκριμένα η ζώνη που έδενε πάνω από τη φουσκωμένη κοιλιά της, ήταν μια ευγενική υπενθύμιση ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν εξαφανίζονται μέσα σε ένα βράδυ! Η Κέιτ Μίντλετον είχε κάνει μία παρόμοια εμφάνιση το 2013, μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ.

Το μητρικό ένστικτο

Δεν είμαστε ειδικοί στη γλώσσα του σώματος, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε την αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της. Και παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι ήταν εκείνος που κρατούσε το νεογέννητο στην αγκαλιά του, η Μέγκαν παρέμεινε κοντά, αγγίζοντας το κεφάλι του μωρού και χαϊδεύοντας το χέρι του για να βεβαιωθεί ότι είναι ήρεμο και ζεστό. Κάτι άλλο που μας εντυπωσίασε στη Μέγκαν ήταν η εσωτερική ηρεμία της, την οποία πιθανότατα έχει αποκτήσει από τη γιόγκα ή από τη σκέψη ότι η μαμά της είναι στο διπλανό δωμάτιο!