Αρχική > Featured > 3 apps για να βρεις online το ιδανικό foundation τώρα που δεν μπορείς να το δοκιμάσεις
3-apps-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-online-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-foundation-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b50

3 apps για να βρεις online το ιδανικό foundation τώρα που δεν μπορείς να το δοκιμάσεις

Το 2020 έχει αλλάξει σίγουρα τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας. Διανύουμε το δεύτερο lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, τα καταστήματα έχουν κατεβάσει ρολά κι εσύ χρειάζεται να αντικαταστήσεις το foundation που μόλις τελείωσε.

Αν όμως δεν έχεις ένα αγαπημένο προϊόν ούτε είχες μείνει ικανοποιημένη από την τελευταία επιλογή σου, θα χρειαστεί να αναζητήσεις κάτι νέο. Κι ενώ οι περισσότερες αγορές είναι εύκολο να γίνουν μέσω ίντερνετ καθώς υπάρχει πολιτική επιστροφής, με τα καλλυντικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τι κάνουμε λοιπόν ώστε το foundation να ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μας; Μπορούν διάφορα apps να δώσουν σαφή αποτελέσματα για το ποιο είναι το ιδανικό foundation για εμάς;

Κάναμε μια μικρή έρευνα και βρήκαμε ότι φαίνεται να υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της απόχρωσης που νομίζουμε ότι έχει η επιδερμίδα μας κι εκείνης που είναι πραγματικά. Καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη την απόχρωση που έχει πραγματικά το δέρμα σου κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Διάλεξε τη βάση σου σωστά και άφησε το bronzer σου να «ζεστάνει» την επιδερμίδα σου εάν χρειάζεται.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ελαφριές υφές έχουν μικρότερο ρίσκο. Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι το καλύτερο στοίχημά σου αν δεν ξέρεις πραγματικά από πού να ξεκινήσεις.

Όσον αφορά τα apps που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτά είναι τα τρία επικρατέστερα.

Il Makiage

Για να βρεις την απόχρωσή σου, το app ζητάει να προσδιορίσεις τον τόνο του δέρματός σου, αλλά αντί για «μεσαίο» ή «σκούρο» υπάρχουν εικόνες για να διαλέξεις, από τις οποίες είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπίσεις αυτή που σου ταιριάζει. Επιλέγεις τον τόνο σου και απαντάς σε μερικές ακόμη ερωτήσεις σχετικά με το πόσο συχνά χρησιμοποιείς foundation, ποιες είναι οι βασικές ανάγκες σου και ποια μάρκα χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή. Χρειάζονται λιγότερο από πέντε λεπτά και τα αποτελέσματα προωθούνται στο e-mail σου!

MAC

Η MAC ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε τα εργαλεία επαυξημένης πραγματικότητας προς όφελός της. Εκτός από το να δοκιμάσεις διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν και σκιές ματιών, η εταιρεία δημιούργησε ένα εργαλείο σάρωσης προσώπου (μόνο μέσω του τηλεφώνου σου), το οποίο αναλύει μια φωτογραφία της επιδερμίδας σου για να βρει την ιδανική απόχρωση για εσένα. Προς το παρόν διατίθεται μόνο για το foundation Studio Fix της εταιρείας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς τη σελίδα του προϊόντος και να κάνεις κλικ στο εικονίδιο της κάμερας. Τράβηξε μια selfie (το φυσικό φως λειτουργεί καλύτερα) και η εφαρμογή θα βρει την ιδανική απόχρωση για εσένα!

Findation

Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης που δεν συνδέεται με καμία εταιρεία. Εάν έχεις ήδη μια απόχρωση και μια φόρμουλα που γνωρίζεις ότι σου ταιριάζει απόλυτα, μπορείς να την πληκτρολογήσεις στη γραμμή αναζήτησης και η εφαρμογή θα συνδυάσει τις χιλιάδες αποχρώσεις και εκατοντάδες μάρκες από τη συνολική βάση δεδομένων για να παράγει δεκάδες εναλλακτικές αντιστοιχίσεις για εσένα.

3-apps-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-online-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-foundation-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b50 3-apps-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-online-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-foundation-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b52

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του 3-apps-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-online-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-foundation-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b54