Ενώ υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το ντύσιμο κάθε γυναίκας ανάλογα με τον σωματότυπό της, δεν είναι πάντα τόσο απλό. Για τις ημέρες που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν έχεις σωματότυπο μήλο ή αχλάδι, μπορείς να βασιστείς σε αυτά τα κλασικά κομμάτια που κολακεύουν κάθε γυναίκα.

Λευκό σακάκι

Τι κάνει αυτό το κομμάτι τόσο ελκυστικό; Λοιπόν, μπορεί να αναβαθμίσει σχεδόν κάθε σύνολο, ενώ ταυτόχρονα κρύβει τυχόν ατέλειες. Σε αυτό το ιδιαίτερο look, το ψηλόμεσο παντελόνι στενεύει στο λεπτότερο τμήμα της μέσης και το μακρύ σακάκι πέφτει πάνω από τους γοφούς για να δημιουργήσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Συνδυάστε το με nude πέδιλα ή πλατφόρμες για να πετύχετε ακόμα πιο slim αποτέλεσμα.

Φόρεμα με κουμπιά


Σχεδόν κάθε ρούχο φαίνεται καλύτερο με μια ζώνη -ειδικά ένα φόρεμα που εφαρμόζει τέλεια γύρω από τον κορμό και ανοίγει προς τα κάτω. Αυτό το στυλ με τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος είναι ιδανικό για όλα τα μεγέθη, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη. Μας αρέσουν πολύ και οι ρίγες σε αυτό το φόρεμα, οι οποίες δημιουργούν την ψευδαίσθηση της λεπτόμερης μέσης.

Τζιν μπουφάν

Το αέρινα φορέματα μπορεί να είναι εξαιρετικά άνετα, αλλά μερικές φορές χρειάζονται ένα ιδιαίτερο πανωφόρι. Για να εξισορροπήσετε ένα ογκώδες φόρεμα, συνδυάστε το με ένα cropped τζιν μπουφάν. Αυτό το κομμάτι τονίζει τη μέση και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας, ώστε να μην φαίνεται ότι σας πνίγει το ύφασμα.

από Μαρία Ιωαννάτου