Αγαπάτε τα designer brands; Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να απολαύσετε ακόμα χαμηλότερες τιμές.Οι καλοκαιρινές προσφορές ξεκινούν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Από τις 29 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου, ο απόλυτος προορισμός έξυπνου shopping σας περιμένει με ακόμα πιο χαμηλές τιμές στις καλοκαιρινές συλλογές των αγαπημένων σας designer brands. Επωφεληθείτε από τις προσφορές και δώστε στο στυλ σας μια φρέσκια, καλοκαιρινή πνοή!

Και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια

Οι προσφορές συνδυάζονται άψογα με μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για όλη την οικογένεια: Τα Little Tikes έρχονται στο εκπτωτικό χωριό για ατελείωτο παιχνίδι! Από το Σάββατο 22 Ιουνίου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιχνίδια εξερεύνησης στα παιδόσπιτα και στις τραμπάλες, παιχνίδια μπάσκετ και φυσικά βόλτες με τα αγαπημένα αυτοκινητάκια. Η ενέργεια θα είναι διαθέσιμη τα Σάββατα 22/6, 29/6, 6/7 & 13/7 αλλά και την Κυριακή 14/7, ώρες 12:00-18.00.

Η παιδική διασκέδαση έχει και δεύτερο σημείο συνάντησης, στο Παιδικό Εργαστήρι του πρώτου ορόφου! Κάθε Σάββατο, από τις 11πμ. έως τις 3μμ. τα παιδιά φτιάχνουν ζωγραφιές & χειροτεχνίες με κοχύλια και χρώματα, παρέα με την εξειδικευμένη ομάδα του Myplayce!


Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια.

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

από Σοφία Κωστάρα