Η φροντίδα των μαλλιών αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς. Μαζί με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, πρέπει να είμαστε εξίσου προσεκτικές με τα προϊόντα που φροντίζουν να διατηρούν υγιές το τριχωτό της κεφαλής μας.

Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon έχουν δημιουργήσει προϊόντα καθημερινής χρήσης που προστατεύουν το τριχωτό της κεφαλής, συμβάλλοντας στην υγεία και τη φροντίδα των μαλλιών μας. Το Infowoman.gr νοιάζεται για εσάς και προσφέρει 2 σετ περιποίησης μαλλιών σε συνεργασία με τα Dalon Cosmetics, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης και ένα έλαιο με εκχύλισμα φύλλων δάφνης.

Ορός μαλλιών με κερατίνη Hairmony

Ορός μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει φυσική λάμψη και απαλότητα. Προστατεύει από το φριζάρισμα.

Δαφνέλαιο με βιταμίνες Α, Ε και λιπαρά οξέα

Το δαφνέλαιο είναι εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε ελαιόλαδο, και συνεπώς πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και λιπαρά οξέα. Προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα δυναμώνει, θρέφει και δίνει λάμψη στα μαλλιά χάρη στις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Θεωρείται αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Το δώρο του διαγωνισμού


Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 σετ περιποίησης μαλλιών από την εταιρεία Dalon Cosmetics. Κάθε σετ περιλαμβάνει έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης Hairmony (150ml) και ένα έλαιο με εκχύλισμα φύλλων δάφνης (200ml).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 2 τυχερές νικήτριες είναι:

Μαρία Ιντζεκώστα

Ελένη Ζήκου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 σετ περιποίησης μαλλιών από την εταιρεία Dalon Cosmetics. Κάθε σετ περιλαμβάνει έναν ορό μαλλιών με πρωτεΐνη κερατίνης Hairmony (150ml) και ένα έλαιο με εκχύλισμα φύλλων δάφνης (200ml).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
από Μαρία Ιωαννάτου