Να είσαι ο εαυτός σου: τόσο διαφορετική και ξεχωριστή, να ζεις σύμφωνα με τη διάθεση και τις επιθυμίες σου! Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει το B.U. σε όλες τις γυναίκες, το οποίο τους υπενθυμίζει να είναι αυθεντικές την κάθε στιγμή.

Η μάρκα της μοναδικότητας, του ενθουσιασμού και της προσωπικής έκφρασης χαρίζει σε κάθε γυναίκα μια αίσθηση ελευθερίας και πολλαπλών επιλογών, ανάλογα με τις διαθέσεις και τις επιθυμίες της, αγκαλιάζει τον ενθουσιασμό της για τη ζωή και προσφέρει την ενέργεια και τη ζωντάνια που χρειάζεται.

Το Infowoman.gr χαρίζει σε δύο τυχερές αναγνώστριες τα σετ B.U. Trendy με μοντέρνο, ξυλώδες, musky άρωμα που ωθεί στις απόλυτες εμπειρίες και B.U. Heartbeat με φρουτώδες άρωμα με νότες βανίλιας που προκαλεί ενθουσιασμό και αισθησιασμό.


Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα από τα 2 σετ δώρου B.U. Trendy και B.U. Heartbeat. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα B.U. Eau de toilette (50ml) και ένα B.U. Deodorant body spray (150ml).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στις 11:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 2 τυχερές νικήτριες είναι:

Θώμη Καρμανιόλα

Ευαγγελία Φούντα

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα από τα 2 σετ δώρου B.U. Trendy και B.U. Heartbeat. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα B.U. Eau de toilette (50ml) και ένα B.U. Deodorant body spray (150ml).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
από Μαρία Ιωαννάτου