Για σχεδόν 40 χρόνια, η L’Erbolario ξεκινώντας από το Lodi της Ιταλίας, μεταφέρει τα δώρα της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα και το όνειρο να κάνει την ομορφιά προσβάσιμη σε όλους.

Σειρά Lillà Lillà – L’Erbolario

Στη γλώσσα των λουλουδιών, η Πασχαλιά έχει πολλές έννοιες όπως της ειλικρίνειας και της αθωότητας. Μα πάνω απ’ όλα, είναι το σύμβολο της αληθινής αγάπης και της συγκίνησης της πρώτης συνάντησης των δύο ερωτευμένων. Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, το άρωμα της Πασχαλιάς μπορεί να διώξει τις αγωνίες, να διαλύσει την ένταση και το στρες.

Με τις ειδικές συνθέσεις της σειράς Lillà Lillà, μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε στιγμές πραγματικής χαλάρωσης.

Άρωμα
Όταν το άρωμα της Πασχαλιάς τυλίξει το σώμα και την ψυχή σας, μια αίσθηση ανάλαφρης ευτυχίας θα σας πλημμυρίσει σαν τη χαρά της Άνοιξης.
Νότες από: Άνθη Πασχαλιάς, Neroli, Λάβδανο, Κεχριμπάρι και Κέδρο


Αφρόλουτρο
Το συναρπαστικό άρωμα της Πασχαλιάς θα συνοδεύσει την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς στο μπάνιο ή το ντους. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως το εκχύλισμα Αλθαίας και οι υδρολυμένες πρωτεΐνες Κάνναβης, αφήνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο.

Αρωματική Κρέμα για το Σώμα
Μια κρέμα εξαιρετικά ευχάριστη στη χρήση, καθόλου λιπαρή, που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και απαλή, χάρη στην Κάνναβη που περιέχεται στη σύνθεσή της σε μορφή ελαίου και υδρολυμένης πρωτεΐνης, αλλά και στο βούτυρο του Κακάο.

Σειρά Indaco – L’Erbolario

Βαθύ μπλε και ζωηρό βιολετί, δύο χρώματα που αγκαλιάζονται για να δώσουν ζωή σε μια ξεχωριστή απόχρωση ή καλύτερα σε ένα αυθεντικό χρώμα. Μιλάμε για το indaco ή λουλακί, το έκτο χρώμα του μαγικού ουράνιου τόξου.

Η σειρά Indaco της L’Erbolario θα πλημμυρίσει την ψυχή σας με την υπέροχη αίσθηση ευφορίας που χαρίζει αυτή η μαγική απόχρωση. Όχι μόνο με το χρώμα της κομψότατης συσκευασίας, αλλά και με τα πολύτιμα εκχυλίσματα λουλουδιών που έχουν αυτόν τον χαρακτηριστικό χρωματικό τόνο. Ανάμεσά τους, το φυτό Indigofera tinctoria εμπλουτίζει τις συνθέσεις της σειράς με τις προστατευτικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, που κάνουν την επιδερμίδα ελαστική και απαλή.

Άρωμα
Ένα άρωμα έντονο και μεθυστικό, το απαλό άγγιγμα μιας ανάμνησης, η χαρά μιας στιγμής που πίστευες χαμένη.
Νότες από: Γεράνι Αιγύπτου, Πούδρα από Κακάο, Πατσουλί Ινδονησίας, Βανίλια Μαδαγασκάρης, Βετιβέρ Ινδίας

Αφρόλουτρο
Ακριβώς για να σας κάνουμε να ξαναβρείτε μια ηρεμία ανεκτίμητη, επιλέξαμε να δώσουμε σε αυτή τη σύνθεση ένα άρωμα έντονο και ονειρεμένο.

Αρωματική Κρέμα για το Σώμα
Περιέχει εξαιρετικά εκχυλίσματα από άνθη λουλακί και μπλε, όπως το Indaco, ο Βόραγος, το Λινάρι και η Μολόχα, τα οποία εξασφαλίζουν ενυδάτωση και απαλότητα και συμπληρώνονται με πολύτιμα έλαια και βούτυρα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα Beauty Bag από τις σειρές Lillà Lillà και Indaco της L’Erbolario, ώστε να έχετε μαζί σας τα προϊόντα της σειράς όπου και όποτε το επιθυμείτε. Το κάθε νεσεσέρ περιλαμβάνει 3 προϊόντα, το Άρωμα, το Αφρόλουτρο και την Κρέμα για το Σώμα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 2 τυχεροί νικητές είναι:

Αικατερίνη Αθανασίου

Πατρίτσια Δαλακούρα

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα Beauty Bag από τις σειρές Lillà Lillà και Indaco της L’Erbolario, ώστε να έχετε μαζί σας τα προϊόντα της σειράς όπου και όποτε το επιθυμείτε. Το κάθε νεσεσέρ περιλαμβάνει 3 προϊόντα, το Άρωμα, το Αφρόλουτρο και την Κρέμα για το Σώμα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
από Μαρία Ιωαννάτου