Αρχική > Celebrities > 2 γυναίκες πολιτικοί εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους στην παρέλαση – Τι φόραγαν

2 γυναίκες πολιτικοί εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους στην παρέλαση – Τι φόραγαν

Μπορεί να ασχολούνται με τον σκληρό και άχαρο κόσμο της πολιτικής, η γυναικεία φύση όμως ακόμα και εδώ επικρατεί και καλά κάνει. Διότι ποιος αρνήθηκε ποτέ τη φινέτσα, την ομορφιά και την φροντίδα προς τον εαυτό μας; Έτσι, από τις φωτογραφίες που είδαμε να κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες από τις παρελάσεις, συγκρατήσαμε εκείνες δύο Ελληνίδων πολιτικών που μας εντυπωσίασαν με την άψογη εμφάνισή τους.

Πρώτη από αυτές η Φώφη Γεννηματά, η οποία έφερε στο πέρασμά της έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας. Η εμφάνισή της στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν εντυπωσιακή, φορώντας μάλιστα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που της προσέδιδε κάτι από Χόλιγουντ.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέλεξε γι’ αυτήν την εμφάνισή της μαύρα, κομψά ρούχα. Η αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά της αλλά και τα μοδάτα γυαλιά ηλίου έδωσαν στην κυρία Γεννηματά ένα ιδιαίτερο και εντελώς ανανεωμένο look, που πραγματικά μας χαροποίησε.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η πανέμορφη βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη, η οποία βέβαια μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα κομψές και μοδάτες εμφανίσεις. Φορώντας ένα μίνι σκούρο φόρεμα και ένα τζάκετ, το στέλεχος της ΝΔ κάθισε στη σειρά των επισήμων και παρακολούθησε την παρέλαση.