Η Safilo Group, ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και
τη διανομή γυαλιών και το παγκόσμιο είδωλο, David Beckham, ανακοίνωσαν την υπογραφή της συμφωνίας τους για τη διεθνή, δεκαετή αδειοδότηση γυαλιών ηλίου και οράσεως, που θα φέρουν το όνομα του διάσημου
άσου.Η πρώτη συλλογή γυαλιών David Beckham θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020.

«Η Safilo έχει μεγάλη ιστορία στο να δημιουργεί μάρκες γυαλιών υψηλής ποιότητας. Προσωπικά, φορώ γυαλιά ηλίου συνέχεια και είναι ένα είδος που αγαπώ.

Άρα, για μένα είναι σημαντικό να δουλέψω με έναν συνεργάτη που νοιάζεται όσο και εγώ για τον σχεδιασμό και την κατασκευαστική αρτιότητα του προϊόντος», δήλωσε ο David Beckham.

Από το 2020 στα καταστήματα


«Απολαμβάνω πραγματικά κάθε βήμα της διαδικασίας για την δημιουργία της
συλλογής με την ομάδα της Safilo – και ειλικρινά ανυπομονώ να κυκλοφορήσει του χρόνου.»

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να υποδεχτώ αυτή τη μάρκα στο χαρτοφυλάκιό μας, μια μάρκα που έχει το όνομα ενός από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους παίκτες στον κόσμο», είπε ο Angelo Trocchia, CEO του
Safilo Group.

«Με αυτή την δεκαετή αδειοδότηση, η Safilo έχει στόχο να δημιουργήσει μια διεθνώς κορυφαία ανδρική μάρκα στον τομέα premium γυαλιών, που θα συμπληρώνει τις άλλες αναγνωρισμένες ανδρικές μάρκες που κοσμούν ήδη το χαρτοφυλάκιό μας και θα αξιοποιήσει την ασύλληπτη δύναμη του κοινού του David παγκοσμίως ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η παρουσία της Safilo στο ψηφιακό στερέωμα.»

από Σοφία Κωστάρα