Αρχική > Christmas Guide > 10 υπέροχοι τρόποι να διακοσμήσετε το τραπέζι σας για το εορταστικό δείπνο

10 υπέροχοι τρόποι να διακοσμήσετε το τραπέζι σας για το εορταστικό δείπνο

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στο δείπνο των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς από τη διακόσμηση του τραπεζιού -και το φαγητό φυσικά! Για το λόγο αυτό, σας δίνουμε έμπνευση για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το δικό σας εορταστικό σκηνικό, είτε προτιμάτε έναν παραδοσιακό στολισμό είτε έναν πιο μοντέρνο.

Α. Δεν χρειάζονται πολλά για να διακοσμήσετε έναν χώρο σε ουδέτερους τόνους. Ένα καρό τραπεζομάντηλο πάνω σε ένα άσπρο τραπέζι θα προσθέσει χρώμα χωρίς να κοπιάσετε πολύ!

Β. Ακριβώς επειδή είναι γιορτές δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυριαρχεί μόνο το πράσινο και το κόκκινο χρώμα. Αυτό το μπλε τραπεζομάντηλο σε συνδυασμό με άσπρα σερβίτσια θα δώσει μια παραδοσιακή νότα στη διακόσμηση.

Γ. Μερικά κουκουνάρια πάνω στο τραπέζι και ένα πιο μικρό μέσα σε κάθε πιάτο είναι η απόλυτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Δ. Τα μεταλλικά κηροπήγια είναι ο πιο γιορτινός τρόπος για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας. Αν τα συνδυάσετε με μερικά κλαδιά από έλατο θα απογειώσετε το αποτέλεσμα!

Ε. Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο στο στολισμό του δέντρου! Δεν συμφωνείτε;

ΣΤ. Το κόκκινο χρώμα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τις προτάσεις μας! Από τα λουλούδια μέχρι τα ποτήρια και το τραπεζομάντηλο, το κόκκινο δίνει την κορυφαία εορταστική πινελιά!

Ζ. Είτε είναι ψεύτικα είτε φρέσκα, αυτά τα κόκκινα ζουμερά φρούτα είναι υπέροχα για τη διακόσμηση του τραπεζιού. Προσθέστε μερικά πράσινα κλαδιά για να κάνετε αντίθεση!

Η. Πάνω σε ένα χρυσό runner τοποθετήστε μικρούς κορμούς δέντρων, ελατάκια σε μεταλλικά χρώματα και μερικά κεριά! Τέλειο;

Θ. Μερικά διάφανα κηροπήγια και ένα τραπεζομάντηλο με γκι, το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο φυτό, αρκούν για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Ι. Μερικές χρυσές πινελιές και λίγη πρασινάδα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό!