Αρχική > Christmas Guide > 10 υπέροχοι τρόποι να διακοσμήσετε τα γυάλινα βαζάκια για τα Χριστούγεννα

10 υπέροχοι τρόποι να διακοσμήσετε τα γυάλινα βαζάκια για τα Χριστούγεννα

Τα γυάλινα βαζάκια που βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας κοσμούν κατά καιρούς διάφορα σημεία του σπιτιού μας. Είτε τα χρησιμοποιούμε για την καλοκαιρινή διακόσμηση του χώρου μας, είτε σε διάφορες DIY κατασκευές για τον χειμώνα, είναι σίγουρο ότι αποτελούν υπέροχο διακοσμητικό καμβά!

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο αγαπημένες μας ιδέες διακόσμησης με βαζάκια για την εορταστική περίοδο, που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν για να τις υιοθετήσετε στο σπίτι σας!

Α. Χρησιμοποιήστε τα καπάκια από τα γυάλινα βαζάκια και μερικές μπάλες για να φτιάξετε αυτό το κρεμαστό χριστουγεννιάτικο δέντρο για την εξώπορτα του σπιτιού σας!

Β. Εύκολη και ανέξοδη κατασκευή. Αυτά τα κηροπήγια θα πρωταγωνιστήσουν στο εορταστικό τραπέζι σας!

Γ. Χρησιμοποιήστε βαζάκια σε διαφορετικά μεγέθη για να φτιάξετε ένα χιονισμένο τοπίο για το σαλόνι σας.

Δ. Ένας δίσκος, μερικά κουκουνάρια και μερικές σειρές από λαμπάκια μέσα στο γυάλινα βαζάκια, θα δημιουργήσουν μια τέλεια σύνθεση για το κέντρο του τραπεζιού σας!

Ε. Χρησιμοποιήστε τα καπάκια από τα γυάλινα βαζάκια για να φτιάξετε στολίδια για το δέντρο σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χαρτόνια της αρεσκείας σας!

ΣΤ. Ο πιο απλός και διαδεδομένος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα γυάλινα βαζάκια σας είναι αυτός! Δεν συμφωνείτε;

Ζ. Δεν μπορείτε παρά να νιώσετε άνετα με αυτά τα κηροπήγια στο χώρο σας! Δεν σας θυμίζουν τα σεμεδάκια της γιαγιάς σας;

Η. Ποιος είπε ότι οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι μόνο για να τις κρεμάμε στο δέντρο; Βάλτε τις μέσα σε βαζάκια για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο δέντρο!

Θ. Βάψτε με χρυσό σπρέι τα βαζάκια σας για να δώσετε μια δόση πολυτέλειας στο χώρο σας! Ιδανική πρόταση για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, συμφωνείτε;

Ι. Μετρήστε αντίστροφα μέχρι την Πρωτοχρονιά με αυτό το υπέροχο ημερολόγιο, χρησιμοποιώντας τα καπάκια από τα γυάλινα βαζάκια σας.