Θέλεις να κυκλοφορείς σικάτη και περιποιημένη από το πρωί, αλλά πιστεύεις πως τα έντονα χρώματα δεν έχουν θέση σε αυτό το look; Η L’oreal Paris φρόντισε ώστε να έχεις την επιθυμητή εμφάνιση, έσα από 10 πολυτελή και με φίνα υφή κραγιόν.Βρες το δικό σου nude

Η νέα σειρά Color Riche Matte “Free the nudes”, είναι μια πολυτελής σειρά που αποτελείται από τα καλύτερα επιλεγμένα nude χρώματα για κάθε γυναίκα.

Το σύμβολο κραγιόν της L’oreal Paris, Color Riche επανέρχεται με 10 μοναδικές nude αποχρώσεις με πλούσια υφή για ενυδάτωση και εξαιρετικό matte φινίρισμα. Αποχρώσεις που μπορούν να συνδυάσουν και να δημιουργήσουν looks τόσο πρωινά και ελαφριά όσο βραδινά και έντονα.

Κραγιόν που φροντίζουν τα χείλη


Το χρώμα του είναι ενισχυμένο με έλαιο jojoba, ώστε να παρέχει έντονη ενυδάτωση αλλά και ελαφριά αίσθηση στα χείλη ενώ παράλληλα η κάλυψη είναι πλήρης και ματ. Τα Color Riche «Free The Nudes», ενισχύουν το φυσικό χρώμα των χειλιών, καλύπτουν ατέλειες και «γεμίζουν» ομοιόμορφα τα χείλη χωρίς να τα ξηραίνουν.

Δοκιμάστε τις 10 υπέροχες αποχρώσεις για να ενισχύστε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας μέσα στη μέρα και πειραματιστείτε με τις πιο έντονες αποχρώσεις της σειράς για να τελειοποιήσετε μοναδικά βραδινά looks. Από τις πιο ζεστές ροζ αποχρώσεις στις πιο ψυχρές μπεζ βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς!

από Σοφία Κωστάρα