Αρχική > Featured > 10 άνθρωποι που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν θες να πετύχεις τον στόχο σου

10 άνθρωποι που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν θες να πετύχεις τον στόχο σου

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν ποτέ και κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με το γεγονός ότι είναι πιο εύκολο να τα καταφέρετε αν συνεχίσετε να προσπαθήσετε, ανεξάρτητα από το κόστος.

Πιθανότατα, αυτή η επιμονή είναι εκείνη που βοήθησε τους ανθρώπους που θα δείτε παρακάτω να χαράξουν τη σταδιοδρομία τους, να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους, ακόμα και να νικήσουν σοβαρές ασθένειες. Εμείς γνωρίζουμε με σιγουριά ότι ανεξάρτητα από το πόσο μακρύ και δύσκολο μπορεί να είναι το μονοπάτι για να φτάσετε στο στόχο σας, μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα!

«Πρόσφατα απέκτησα νέα δουλειά. Δεν έχω πλέον τάσεις αυτοκτονίας και απολαμβάνω τον ελεύθερο χρόνο μου!»

«Μετά από χρόνια συγγραφής κατάφερα επιτέλους να κρατήσω στα χέρια μου το πρώτο μου βιβλίο!»

Φανταστείτε να πρέπει να διαβάσετε για εξετάσεις ή να παραδώσετε εργασία αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού σας!

«Μετά από 6 χρόνια επώδυνης συναισθηματικά και σωματικά ακμής, τελικά κατάλαβα πώς να φροντίζω το δέρμα μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβαζα μια φωτογραφία του εαυτού μου χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο διαδίκτυο!»

«Μετά το θάνατο του παππού μου πριν από 5 χρόνια, δεν έτρωγα τίποτα παρά μόνο πρόχειρο φαγητό. Ο γιατρός με προειδοποίησε ότι πρέπει να σταματήσω σύντομα, αλλιώς θα πεθάνω νέος. Η μάχη μου με τον καρκίνο, την κατάθλιψη και το άγχος με έκανε να φοβάμαι πολύ να μαγειρέψω. Σήμερα ετοίμασα 4 υγιεινά γεύματα για όλη την εβδομάδα και ήμουν τόσο υπερήφανος που το φώναζα όλη μέρα!»

«Μετά από 4 χρόνια μάχης με την υπογονιμότητα, απέκτησα επιτέλους την οικογένεια που πάντα ονειρευόμουν»

«Στο δημοτικό σχολείο έγραψα μια έκθεση για τις Μαλδίβες και πάντα ήθελα να πάω. Κατάφερα τελικά να ταξιδέψω με τον σύζυγό μου και ήταν απλά μαγικά!»

Αυτός είναι ο Tanner Wilson, ο οποίος κρατούσε στην άκρη χρήματα για 2 ολόκληρα χρόνια, ώστε να μπορέσει να αγοράσει στον καλύτερο φίλο του μια μηχανοκίνητη αναπηρική καρέκλα.

«Μετακόμισα σε μια μικρή πόλη πριν από μερικά χρόνια, αλλά έπρεπε να ταξιδεύω για να συνεχίσω την προπόνηση Jiu Jitsu. Πρόσφατα άνοιξα τη δική μου σχολή και αυτοί είναι οι πρώτοι μαθητές μου».

«Άνοιξα το μικρό μου εστιατόριο πριν από 2 χρόνια. Εδώ είμαι έτοιμος να κρεμάσω την πινακίδα και να ξεκινήσω τη δουλειά. Ήταν τόσο τρελό, αλλά είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος!»