Αρχική > Featured > 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική πρόβα της «Νόρμα» του Μπελλίνι στο Ηρώδειο

1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική πρόβα της «Νόρμα» του Μπελλίνι στο Ηρώδειο

Συνεπής στην κοινωνική της πολιτική, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα διαθέσει 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελλίνι, την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 21.00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει τη δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν μια εντυπωσιακή παραγωγή όπερας στο Ηρώδειο, με στόχο να κάνει τη λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους.

Μια όπερα απολύτως και πολλαπλά συνδεδεμένη με την Ελλάδα, η «Νόρμα» του Μπελλίνι επιστρέφει από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 5, 7, 9 και 11 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, σε μια νέα εντυπωσιακή παραγωγή, σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Μπαλατσινού και σκηνοθεσία του Κάρλους Παντρίσσα των Λα Φούρα ντελς Μπάους.

Τι πρέπει να κάνετε

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της «Νόρμα» θα γίνεται με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τις εξής μέρες και ώρες:

• Παρασκευή 30 Μαΐου 2019, από τις 11.00 έως τις 18.00

• Σάββατο 1 Ιουνίου, από τις 10.00 έως τις 16.00

Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ