Το 2019 είναι η χρονιά του χοίρου και στη Ρωσία το θέλουν για pet για καλή τύχη

το-2019-είναι-η-χρονιά-του-χοίρου-και-στη-ρω

Το 2019 είναι το έτος του Χοίρου, το τελευταίο στην ακολουθία του κινεζικού ζωδιακού κύκλου. Ενώ ο Χοίρος, μπορεί να αντιπροσωπεύει το τέλος του κύκλου, προσβλέπει επίσης στη νέα γέννηση. Και όπως με το δυτικό ζώδιο των Ιχθύων, το έτος των Χοίρων φέρνει ειρήνη και ικανοποίηση.

Η χρονιά του Χοίρου φέρνει επίσης διανοητικό συλλογισμό (reflection). Η εγγενής νοημοσύνη αυξάνεται μέσα από την καλοσύνη του Χοίρου, που συχνά εκφράζεται σε πράξεις αγάπης και καλοσύνης για τους άλλους. Στην πραγματικότητα, ο Χοίρος συχνά δίνει γενναιόδωρα στους γύρω του, ενώ αρνείται κάποια πράγματα για τον εαυτό του.

Ενώ οι κοινωνικές δραστηριότητες φέρνουν ευχαρίστηση, ένα χοίρος επιθυμεί συχνά να περιορίζεται στις ήσυχες παρυφές του σπιτιού και της οικογένειάς του.

Σε πιο διαλογιστικό επίπεδο, ένα χοίρος μπορεί να αισθανθεί μια απελπιστική αίσθηση της συντριπτικής θλίψης. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια οικογενειακή δομή – όπως το να παίρνει δείπνο μαζί με την οικογένεια του κάθε βράδυ – για ένα Χοίρο είναι σημαντικό να νιώθει ασφαλής με εκείνους που είναι πιο κοντά σε αυτόν.

Αυτές οι απλές συγκεντρώσεις είναι ένα πολύτιμο κομμάτι της προσωπικής ζωής του χοίρου και του επιτρέπουν να σκεφτεί τις απολαύσεις που μπορεί να φέρει η ζωή. Του επιτρέπει να αναλογιστεί το παρελθόν του και να προσβλέπει σε μεγαλύτερη ευτυχία στο μέλλον.

Ενώ η φύση του χοίρου τείνει προς μια ήσυχη, ειρηνική ζωή, αν τον προκαλέσουν, θα αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό. Ένας Χοίρος είναι πρόθυμος να τα θυσιάσει όλα, αν κάποιος του επιτεθεί ανοιχτά. Θα αναζητήσει κάθε μέσο για να αποφύγει μια αντιπαράθεση, αλλά εάν είναι απαραίτητο μπορεί να είναι ηρωικός στην απάντησή του. Και αν εμπλακεί, θα νικήσει μόνο με το θάνατο. Ενώ οι χοίροι, μπορεί συχνά να εμφανίζουν μια ισχυρή εμφάνιση, μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι. Όταν βρίσκονται σε κίνδυνο, μπορεί να υποφέρουν από παθήσεις του στομάχου ή του δέρματος.

Η τελευταία εμφάνιση του Μεταβλητού Χοίρου της Γης ήταν το 1959. Το 1995 και το 1935 συναντήσαμε τον Χοίρο του Ξύλου. Το 1983 και το 1923 ήταν η χρόνια του Χοίρου του Ήσυχου Νερού. Το 1971 και το 1911 είχαμε τον Μεταλλικό Χοίρο της Φροντίδας. Και το 1947 είχαμε το έτος του Πεφωτισμένο Χοίρο της Φωτιάς.

Και επειδή τα γουρουνάκια συμβολίζουν την καλοτυχία, στη Ρωσία έχει γίνει κάτι σαν το νέο trend, όπου καθένας προσπαθεί να αποκτήσει ένα. Το θέμα όμως είναι τι θα το κάνει ότνα μετά από λίγο θα το βαρεθεί.

Το πιο ασυνήθιστο πρωτοχρονιάτικο δώρο

Στη Ρωσία επικρατεί μια ασυνήθιστη ζήτηση να αποκτήσουν όλοι για κατοικίδια το 2019 μικρά γουρουνάκια. Αυτή η επιθυμία προέκυψε επειδή η φετινή χρονιά με βάση το κινεζικό ωροσκόπιο είναι το έτος του χοίρου https://sputniknews.gr/videoclub/201901021780377-prwtoxronia-goyroyni-dwro-rwsia-video/

Gepostet von Sputnik Ελλάδα am Mittwoch, 2. Januar 2019

Σχετικά Άρθρα
Πόσα νέα κρούσματα, διασωληνώσεις και θανάτους ανακοίνωσε σήμερα, 27/7, ο ΕΟΔΥ
Πόσα νέα κρούσματα, διασωληνώσεις και θανάτους ανακοίνωσε σήμερα, 27/7, ο ΕΟΔΥ
%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-112-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%840
Νέο μήνυμα του 112 για τη φωτιά στη Σταμάτα: “Κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες”
Η ΕΡΤ απέλυσε τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Καρμοίρη μετά από ρατσιστικό σχόλιο για αθλητές στους Ολυμπιακούς
Η ΕΡΤ απέλυσε τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Καρμοίρη μετά από ρατσιστικό σχόλιο για αθλητές στους Ολυμπιακούς
Έτσι είπαν «όχι» στη σεξουαλικοποίηση των γυναικών στον αθλητισμό
Έτσι είπαν «όχι» στη σεξουαλικοποίηση των γυναικών στον αθλητισμό
Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα- Εκκενώνεται οικισμός
Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα- Εκκενώνεται οικισμός
Την ώρα που τα κρούσματα ανεβαίνουν οι εικονικοί εμβολιασμοί συνεχίζονται;
Την ώρα που τα κρούσματα ανεβαίνουν, οι εικονικοί εμβολιασμοί συνεχίζονται;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του