Τι είναι η… πρακτική «Hawk Tuah» που έχει προκαλέσει χαμό στα social media

To «Hawk Tuah» είναι η νέα πρακτική που σαρώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα σκεφτείτε τι είναι αυτό πάλι… Ναι κι εμείς απορήσαμε είναι η αλήθεια. Λοιπόν, αυτό το «Hawk Tuah» αν το προφέρεται συνέχεια θα σας θυμίσει το «χά, φτού», τον γνωστό σε όλους μας ήχο της ροχάλας.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ σταμάτησε για να δώσει τις δικές της απαντήσεις στον δρόμο, σε συνέντευξη καναλιού YouTube, στο Νάσβιλ. Σε βίντεο, που έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες likes, ρωτήθηκε: «τι μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι για να τρελάνεις έναν άνδρα;».

Πανέτοιμη για να απαντήσει, η νεαρή κοπέλα είπε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σάλιο σου και προσπάθησε να παρουσιάσει με λέξεις τη διαδικασία, να μιμηθεί τον ήχο που ακούγεται όταν φτύνουμε.

«Α, πρέπει να κάνεις “hawk tuah” και να φτύσεις, κατάλαβες;», είπε στο βίντεο.

Το βίντεο που έγινε viral:

Viral μέσα σε ένα βράδυ

Έτσι, προέκυψε το «Hawk Tuah», μια φράση που μιμείται τον ήχο που κάνει η συγκέντρωση σάλιου στο στόμα (Hawk) και, στη συνέχεια, η απελευθέρωσή του (Tuah) -στα ελληνικά θα ακουγόταν κάπως σαν «χα τουά» ή χα φτου.

Πρόκειται για… ιδιαίτερα εμπνευσμένη ονοματοποιία, σε μια προσπάθεια να γίνουν λέξεις οι ήχοι, η οποία διασκέδασε αρκετό κόσμο.

Για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτή η ονοματοποιία, μπορείτε να θυμηθείτε τα κόμικς, που γράφουν λέξεις σε «φούσκες» ομιλίας, όταν θέλουν να μεταφέρουν στον αναγνώστη κάποιον ήχο, όπως «γκλουπ», σε περίπτωση έκπληξης ή «μούμπλε μούμπλε», όταν ο ήρωας σκεφτόταν.

Ατπό μόνη της η φανταστική φράση που είπε η κοπέλα θα ήταν αρκετή για να κερδίσει το κοινό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο η νεαρή είπε τις λέξεις «Hawk Tuah» σίγουρα βοήθησε: απάντησε αμέσως, σαν να είχε προετοιμάσει τι θα πει, με έντονη προφορά, γεμάτη με ενέργεια και γελώντας συνεχώς -ενώ και η φίλη της, δίπλα ξεκαρδίζεται.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και του διαδικτύου, θα συμπληρώσουμε.

Διαβάστε επίσης:

Η κόρη της Μέριλ Στριπ έκανε coming out: Η φωτογραφία με τη σύντροφό της

Ζευγάρι λάτρεψε τη Θάσο, άφησε τη χώρα του κι έκανε την αγάπη του για το νησί επάγγελμα

Σχετικά Άρθρα
Αεροπορική εταιρεία δίνει στις γυναίκες την επιλογή να μην καθίσουν δίπλα σε άνδρες
Αεροπορική εταιρεία δίνει στις γυναίκες την επιλογή να μην καθίσουν δίπλα σε άνδρες
%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%87%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b50
Γυναικεία απασχόληση: Κυριαρχούν ανεργία, έλλειψη σχεδιασμού και κινήτρων, φυλετικός ρατσισμός
Tι είναι το «τριπλό τάλακ» με το οποίο η πριγκίπισσα του Ντουμπάι χώρισε τον σύζυγό της
Tι είναι το «τριπλό τάλακ» με το οποίο η πριγκίπισσα του Ντουμπάι χώρισε τον σύζυγό της
Staycation: Τι είναι το delulu mode διακοπών που... μάλλον ήρθε για να μείνει
Staycation: Τι είναι το delulu mode διακοπών που… μάλλον ήρθε για να μείνει
t%ce%bf-658-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%af-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%8c%cf%81%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bd0
Tο 65,8% των Ελλήνων συμφωνεί με τον όρο «γυναικοκτονία»
%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7-10-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd0
Τετάρτη 10 Ιουλίου: Πώς θα σε επηρεάσουν σήμερα τα άστρα;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του