Η Νάνα Μούσχουρη ενώνει τις δυνάμεις της με την “Ελπίδα” σε μια ονειρική συναυλία

Τις δυνάμεις της και τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρο του, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμα μία φορά η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη.

Σε μία ιστορική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου 2018, με τίτλο «Ένα μύθο θα σας πω», η αγαπημένη καλλιτέχνης επιστρέφει στην χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» του οποίου η Νάνα Μούσχουρη είναι αρωγός από την πρώτη χρόνια της ίδρυσής του, το 1990, και «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» από το 2017.

Με αφορμή τη συναυλία «Ένα Μύθο θα σας πω» η κυρία Βαρδινογιάννη και η κυρία Μούσχουρη παραχώρησαν κοινή Συνέντευξη Τύπου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Υποδεχόμενη την κυρία Μούσχουρη, η κυρία Βαρδινογιάννη είπε: «Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση καθώς υποδεχόμαστε στον χώρο αυτόν, για άλλη μια φορά, την διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, την «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα» Νάνα Μούσχουρη. Τον άνθρωπο που πίστεψε στο όραμά μας και το στήριξε από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό, η σκέψη μας να συναντηθούμε σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο μαζί σας με την αφορμή αυτή, αποτελεί μια ακόμα συμβολική κίνηση μέσα από την οποία στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στα άρρωστα παιδιά, ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις μας μαζί με την Νάνα για μια ιστορική βραδιά στο Ηρώδειο».

Από την πλευρά της η κυρία Μούσχουρη μίλησε εκτενώς για τα 60 χρόνια της μουσικής της πορείας καθώς και για τη συνεργασία της με τον Μάνο Χατζηδάκη, τον Νίκο Γκάτσο και την Μελίνα Μερκούρη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο και την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. «Με μεγάλο θαυμασμό και ευγνωμοσύνη βρίσκομαι εδώ σήμερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Μαριάννα που μου έδωσε μέσα από αυτή τη συνεργασία την ευκαιρία να βοηθήσω.

Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που το κάνω για τα παιδιά, που ελπίζω να είναι γερά και να μεγαλώσουν, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να γίνουν ο εαυτός τους», είπε ανάμεσα σε άλλα η κυρία Μούσχουρη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι δύο κυρίες τόνισαν ότι εκτός από μία στενή και μακροχρόνια φιλία, τις ενώνει η αγάπη τους για τα παιδιά και ο κοινός τους στόχος για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, η κυρία Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε ότι μετά από 28 χρόνια αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, η «ΕΛΠΙΔΑ» προχωρά στο επόμενο βήμα της: στη δημιουργία ενός Κέντρου Αριστείας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, με την προμήθεια εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας αλλά και με την μετεκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου.

Σχετικά Άρθρα
"Cocktail": Mια διατομική έκθεση ζωγραφικής από τις Μαρία Αποστόλου-Νικολοπούλου και Τάνια Δρογώση-Νικολοπούλου
“Cocktail”: Mια διατομική έκθεση ζωγραφικής από τις Μαρία Αποστόλου-Νικολοπούλου και Τάνια Δρογώση-Νικολοπούλου
«Το δέντρο που ήθελε να γίνει ουράνιο τόξο» της Κατερίνας Σταθάτου στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών
«Το δέντρο που ήθελε να γίνει ουράνιο τόξο» της Κατερίνας Σταθάτου στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών
«Ο δρόμος του κακάο» στο Athens Photo Festival 2024
«Ο δρόμος του κακάο» στο Athens Photo Festival 2024
Άλκηστις Κυριαζοπούλου: Η νέα ζωγράφος κάνει εγκαίνια στην πρώτη ατομική της έκθεση
Άλκηστις Κυριαζοπούλου: Η νέα ζωγράφος κάνει εγκαίνια στην πρώτη ατομική της έκθεση
Carole A. Feuerman: Η κορυφαία Αμερικανίδα γλύπτρια παρουσιάζει απόψε την πρώτη ατομική της έκθεση στην Ελλάδα
Carole A. Feuerman: Η κορυφαία Αμερικανίδα γλύπτρια παρουσιάζει απόψε την πρώτη ατομική της έκθεση στην Ελλάδα
%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba0
«Γυναικεία Ζητήματα» στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του