“Dove”: Δέσμευση για αληθινή ομορφιά που φροντίζει εσένα αλλά και τη φύση!

Μέσα από ουσιαστικές δράσεις το Dove θέλει να προστατεύσει την ομορφιά της φύσης και να συμβάλλει σε ένα θετικό αντίκτυπο για τον πλανήτη.

Αποστολή του Dove είναι να φροντίζει εσένα και τη φύση. Γιατί το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Έτσι, εδώ και χρόνια αναλαμβάνει συνεχώς ουσιαστικές πρωτοβουλίες για να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να τις απελευθερώσει από μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Τα τελευταία χρόνια, πιστό στο συνολικό όραμα φροντίδας του, ενισχύει τη δράση του γύρω από τη βιωσιμότητα και υιοθετεί μια σειρά από πρωτοβουλίες για την κλιματική αλλαγή, με σκοπό να προστατεύσει την ομορφιά της φύσης.

Θέλοντας να συνεισφέρει σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον θα ακμάζει και οι επόμενες γενιές θα μπορούν να ζήσουν και να εξελιχθούν σε αυτό, το Dove εφαρμόζει πρακτικές που συμβάλλουν στην μείωση των εκπομπών άνθρακα, στη μείωση των απορριμμάτων αλλά και στην προστασία των ζώων. Μέσα από ένα πλάνο που θέτει τη φύση στο επίκεντρο το Dove:

Πιστεύει στη χρήση της επιστήμης και όχι των ζώων

Κανένα ζώο δεν πρέπει να υποφέρει και να πεθαίνει στο όνομα της ομορφιάς. Για περισσότερα από 40 χρόνια, το Dove εφαρμόζει προσεγγίσεις που δεν περιλαμβάνουν πειράματα σε ζώα για την αξιολόγηση της ασφάλειας των προϊόντων και των συστατικών του. Ταυτόχρονα, η συνεχής επικέντρωση του σε εναλλακτικές πρακτικές και η δέσμευση του να τις προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν αναγνωρισθεί από την PETA δίνοντας στο Dove πιστοποίηση CrueltyFree.

Πιστεύει στη δύναμη της ανακύκλωσης

Μέχρι το 2025 στοχεύει στη μείωση χρήσης πλαστικού κατά 50% παγκοσμίως. Για αυτό, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες ώστε να κάνει τις συσκευασίες του 100% ανακυκλωμένες*, μειώνοντας τη χρήση πλαστικού όπου είναι εφικτό και χρησιμοποιώντας εναλλακτικά υλικά και καινοτόμες συσκευασίες. Παράλληλα, η δέσμευση αυτή μεταφέρεται και στη σύνθεση των αγαπημένων αφρόλουτρων Dove, η οποία είναι έως και 97% βιοδιασπώμενη.

Πιστεύει στην αναγέννηση της ομορφιάς των φυσικών οικοσυστημάτων

Για αυτό, το Dove θέτει σε εφαρμογή μία από τις μεγαλύτερες και πιο φιλόδοξες προσπάθειες, που έχει γίνει μέχρι σήμερα από brand ομορφιάς, για την προστασία και επαναφορά του οικοσυστήματος. Σε συνεργασία με τον καινοτόμο οργανισμό Rimba Collective βρίσκεται σε μια αποστολή ώστε να βοηθήσει στην προστασία και αποκατάσταση περίπου 500.000 στρεμμάτων τροπικών δασών – μια έκταση που αντιστοιχεί σε τέσσερις φορές το μέγεθος του Παρισιού! Με αυτή τη δράση το Dove συνδράμει στην αποκατάσταση του κλίματος, συμβάλλοντας στην μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες καθώς βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων που βρίσκονται εγκατεστημένοι σε περιοχές κοντά σε αυτά τα  τροπικά δάση. Το Dove παραμένει πιστό στο όραμα αναγέννησης των οικοσυστημάτων, πιστεύοντας πως όταν φροντίζουμε το περιβάλλον και όλα όσα ζουν σε αυτό, διατηρούμε τη φύση πλούσια, υγιή και έτοιμη να μας προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Αφοσιωμένο στη δέσμευση του για μια ομορφιά που προστατεύει τη φύση και όλα όσα έχει να μας προσφέρει, το Dove θα συνεχίσει να υιοθετεί βιώσιμες πρακτικές για ένα θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη, στο μέλλον μας αλλά και στο μέλλον των επόμενων γενιών. Γιατί δεν πρόκειται για αληθινή ομορφιά, εάν βλάπτει τη φύση και όσα ζουν και υπάρχουν σε αυτή.

#DoveNatureCare

#BeautythatCaresforNature

*Αφρόλουτρα: 100% ανακυκλωμένη συσκευασία, με εξαίρεση το καπάκι και την ετικέτα.

*Κρέμες σώματος: 100% ανακυκλωμένη συσκευασία, με εξαίρεση μόνο το καπάκι.

Διαβάστε επίσης

Ποδαρικό με «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού, ιώσεων και… κόκας

Τι Συναίσθημα θα Φάμε Σήμερα;

Σχετικά Άρθρα
%ce%b5%ce%bd%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%84%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%ad%cf%81%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%be%cf%84%ce%b50
Ενυδατώστε το δέρμα σας και αναδείξτε το μαύρισμά σας με δύο απλά βήματα
%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bc0
Ποια είναι η καλύτερη φροντίδα για τη μασχάλη σου;
Πώς να μη «λιώσει» το μακιγιάζ σου από τον καύσωνα, σύμφωνα με τους beauty experts
Πώς να μη «λιώσει» το μακιγιάζ σου από τον καύσωνα, σύμφωνα με τους beauty experts
Βρήκαμε την πιο απολαυστική σειρά αφρόλουτρων και body lotion για βελούδινο δέρμα
Βρήκαμε την πιο απολαυστική σειρά αφρόλουτρων και body lotion για βελούδινο δέρμα
%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%8e%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b40
Ποιες θεραπείες προσώπου επιλέγει η Δερματολόγος πριν από τις διακοπές;
Νικόλας ή Gingerbread Bae: Όλα όσα έχει να πει για τον non-binary (και όχι µόνο) κόσµο ένα αγόρι που βάφεται
Νικόλας ή Gingerbread Bae: Όλα όσα έχει να πει για τον non-binary (και όχι µόνο) κόσµο ένα αγόρι που βάφεται

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του