Το παγωτό είναι η απόλαυση του καλοκαιριού. Και το σπιτικό ακόμα περισσότερο. Αφού ξέρουμε τα υλικά με τα οποία το φτιάξαμε, δεν περιέχει συντηρητικά και όσο να πεις ο κόπος μας πάντα έχει ωραιότερη γεύση…
Για να φτιάξουμε όμως το σωστό, το νόστιμο, το σπιτικό παγωτό χρειάζονται υλικά, ώρες, υπομονή και ταλαιπωρία, σωστά;
Λάθος! Υπάρχει μια συνταγή που γίνεται γρήγορα, εύκολα και με 3 υλικά!
Το παγωτό σε γυάλινο βάζο!
Δείτε πώς θα το φτιάξετε:
Υλικά:
1 κούπα κρέμα σαντιγύ
1 1/2 κουταλιές ζάχαρη
1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 δόση αλάτι
Εκτέλεση: Ρίχνετε τα υλικά σε ένα βάζο. Τα χτυπάτε πάρα πολύ καλά για περίπου 5 λεπτά. Μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο. Παγώστε για περίπου 3 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί καλά και σερβίρετε με τα αγαπημένα σας συνοδευτικά.
Αν τρώτε παγωτό για πρωινό, θα γίνετε πιο έξυπνες, υποστηρίζει έρευνα!
Η δροσιά που ψάχνατε βρίσκεται στο παγωτό mojito!
Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του
Google News