Tα spaghetti με λάδι, σκόρδο, πιπεριές είναι μια παραδοσιακή Ιταλική συνταγή την οποία μπορείς να φτιάξεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Είναι η τέλεια και η πιο νόστιμη λύση όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις ή όταν απρόσμενες επισκέψεις έρθουν στο σπίτι.
Επιπλέον, δεν είναι καθόλου “ακριβή” συνταγή, καθώς τα περισσότερα υλικά τα έχετε ήδη στην κουζίνα σας, ενώ ο χρόνος παρασκευής δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βράσετε τα μακαρόνια και μετά να ανακατέψετε!
Αλήθεια, δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε!
Υλικά:
1 πακέτο spaghetti
3 μικρές σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 1/2 κουταλάκι νιφάδες από πιπεριές τσίλι
1/4 της κούπας ελαιόλαδο
3/4 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση: Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Στραγγίξτε τα και σερβίρετε σε ένα μεγάλο πιάτο. Προσθέστε το σκόρδο, τις πιπεριές, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και ανακατέψτε πολύ καλά! Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Spaghetti all’ Amatriciana: Η αυθεντική ιταλική συνταγή!
Spaghetti οrecchiette με πράσινες ελιές. Plus: Πράσινες ή μαύρες ελιές να διαλέξω;
Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του
Google News