Τη γνωρίσαμε το 1981 ως το κορίτσι που επέλεξε να έχει στο πλευρό της η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Άριελ Κωνσταντινίδη επικράτησε ανάμεσα σε έξι χιλιάδες κοριτσάκια που διεκδικούσαν τον ρολό της Άννυ για το θεατρικό μιούζικαλ που έκανε θραύση στις αρχές της δεκαετίας του ’80.
Πριν από τρία χρόνια η όμορφη ηθοποιός και ο σύζυγός της Τάκης Μαργαρίτης πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Σήμερα, η Άριελ Κωνσταντινίδη σε ηλικία 46 ετών, ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μαζί με τον σύζυγο και τα δίδυμα αγοράκια τους.
«Με τον Τάκη παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο και κάναμε ένα σούπερ πάρτι για τους φίλους μας, γιατί δεν θέλαμε το συνήθη συμβολισμό του γάμου. Ειδικά μετά τη γέννηση των γιων μας, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να παντρευτούμε σε εκκλησία με παρανυφάκια τα παιδιά μας», εξομολογείται η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, ενώ αναφέρθηκε και στα δίδυμα παιδιά της:
«Από τη μια έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας ένα Big Brother στη ζωή μας με τα social media, όπου προβάλλουμε διαρκώς πολύ προσωπικά μας δεδομένα που στην τελική δεν αφορούν κανέναν. Αρκετοί μάλιστα από το χώρο μου το εκμεταλλεύονται για να στήσουν καριέρες ή, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, για να ικανοποιήσουν το ναρκισσισμό τους, αλλά από την άλλη οι ίδιοι που ανεβάζουν τα παιδιά τους στα social media λειτουργούν με υποκρισία, αφού υποστηρίζουν ότι δεν φωτογραφίζονται επίσημα με τα παιδιά τους και βάζουν πίξελ σε φωτογραφίες τους στα περιοδικά».





















Google News